2777
2789
عنوان

روز زن

120 بازدید | 6 پست

میخواستم یه نکته بگم...

اگر مردی حواسش به این روز نبود...

اگر یادش نبود..

اگر توی مرامش نبود....

اگر در توان مالیش نبود...

اگر در توان عاطفی و اخلاقیش نبود که

امروز شمارو شاد کنه..‌.

بازم زحمت قشنگ کردن روز مادر به دوش شما باشه...

دلخور نشیم، بد خُلق نشیم دلمون نشکنه....

یه شام خوشمزه اگرچه ساده، محبت و مهربانی بیشتر توی این روز، برای بچه ها به یاد ماندنی میشه....

نزارید روز مادر جزو روزهای پرتنش و دردآور بشه‌....

اینا فقط یه قرار داده........با واقعیت زندگی کنیم نه جوّ غلط ایجاد شده....

هدیه تون رو از «امام زمان» عج بخواهید....

@rahnamayane

هر صبح تو اولین چیزی هستی که براش شکرگذارم.( دوست دارم همسرم)😍

*روی تخته یک معلم این نوشت*

هر کسی آرد کمی خاک بهشت

*میدهم من نمره بیستی به آن*

این بود آن نمره وقت امتحان

*دانش‌آموزی ازآن جمعی که بود*

با خودش خاک کمی آورده بود

*پس معلم گفت این گفتار را*

از کجا آورده‌ای این خاک را

*گفت خاک زیر پای مادرم*

چون بهشت است زیر پای مادرم

*آن معلم ازشعف آخر گریست*

نمره این دانش‌آموز داد بیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره واقعا

الان بعضیا ناراحتن و همش دارن تاپیک میزنن و میگن شوهرشون تبریک نگفته

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

آره واقعا الان بعضیا ناراحتن و همش دارن تاپیک میزنن و میگن شوهرشون تبریک نگفته

بعضی مردا خیلی بیهنر و بی انصافن ولی چاره ای جز سکوت نیس.چون با دعوا هم اگاه نمیشن سال بعد همین اش و همین کاسه هست.فقط اعصاب خانم خورد میشه مرد عین خیالش نمیاد اصلا متاسفانه

هر صبح تو اولین چیزی هستی که براش شکرگذارم.( دوست دارم همسرم)😍
بعضی مردا خیلی بیهنر و بی انصافن ولی چاره ای جز سکوت نیس.چون با دعوا هم اگاه نمیشن سال بعد همین اش و ...

آره واقعا. کلی تاپیک ناراحت کننده در این مورد زده شده از دیروز تا الان

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر