2777
2789
یعنی چی سفالیک ؟  ایشالله سالم میبینش  من عین چی از طبیعی میترسم

عزیزم بریچ یعنی بچه پاهاش پایینه سفالیک یعنی سرش پایینه،اگه پاهاش پایین باشه نمیشه طبیعی اورد سزارینت میکنن کلی سفالیک طبیعی میتونی بیاری

ترس نداره خدا کمکت میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه اولته عزیزم؟زودنروبیمارستان آمپول فشار خیلی دردوزیادمیکنه اگه بیمارستان نزدیکه دردت به پنج دقیقه ...

اره گلم بچه اوله،فعلا که هیچ دردی نمیااااد🤕

تازه بیمارستان بودم معاینه کرد رحمم بسته بود گفت سر بچه هم هنوز فیکس نشده

کلی هم ورزش میکنم و پیاده روی ولی انگار بی فایدس خسته شدم دیگه

اره گلم بچه اوله،فعلا که هیچ دردی نمیااااد🤕 تازه بیمارستان بودم معاینه کرد رحمم بسته بود گفت سر بچ ...

دخترمن هفته ای چهل به دنیااومدپسرم اول سی وهفت معلوم نیست کی قسط امدن دارن

اره گلم بچه اوله،فعلا که هیچ دردی نمیااااد🤕 تازه بیمارستان بودم معاینه کرد رحمم بسته بود گفت سر بچ ...

عجله نکن تا روزی که برات تاریخ زدن صبر کن .اگر تا اون روز دردت نگیره امپول فشار میزنن دردات شروع میشه .لذت ببر از اخرین روزها.عکس گرفتی؟

برا خودت بعد زایمان چند تا دست لباس بیرونی از بالا تا پایین ست کن بزن به یه رگال اویز کن که اماده باشه بعد زایمان ادم وقت و حوصله نداره شلخته میشه ....

عجله نکن تا روزی که برات تاریخ زدن صبر کن .اگر تا اون روز دردت نگیره امپول فشار میزنن دردات شروع میش ...

اخر هفته وقتم تمومه میترسم نیاد، میگن باامپول فشار خیلی بیشتر ادم درد میکشه،اگه بشه دهانه رحم باز بشه و کار ب امپول نکشه خیلی بهتره،،اره کارامو خیلی وقته کردم فقط منتظر نینی ام بیاد🥲

اخر هفته وقتم تمومه میترسم نیاد، میگن باامپول فشار خیلی بیشتر ادم درد میکشه،اگه بشه دهانه رحم باز بش ...

انشالله راحت میاد .نگران نباش خیلی فرقی نداره.حرکتی که انگار جارو نپتون میکشی رو انجام میدی؟

خداکنه راحت بیاد نمیدونم چرا حس میکنم زایمان سختی قراره داشته باشم🥲 ن چطوریه؟

نگو بابا 

اینطوری فقط زایمان سخت روبه سمت خودت جذب می‌کنی 

دورکعت نماز به نیت خانم حضرت زهرا سلام الله علیها بخون ازشون بخواه خودشون دعا کنن زایمانت آسون بشه 

توکلت به خدا باشه