بزور با گوشی وفیلم و بازی باید بهش یه قاشق غذا بدم
خدای بزرگ حکمتتو شکر/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریمخب ماشین رو خریدیم موند خونه
ممنون گلم ببین بذار از غذا، لذت ببره من نه مکمل میدم نه هیچی بچه جاریم شاید باورت نشه سه سالگی ۲۷ کیلو بود از پنج سالگی افتاد تو بد غذایی بشدت بدغذاس شد الان هشت سالس۲۷ کیلو هست هنان
مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریمخب ماشین رو خریدیم موند خونه
اخه پسرا یکم رشد قد و وزنشون روی نمودار از دخترا بیشتره برا همین گفتم پسر بچه چنده قد دخترتو ...
دختر من پانزده کیلو
قدشم یک متر
خدای بزرگ حکمتتو شکر/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)
اگه گوشی نباشه ی قاشق هم نمیخوره...با هزار وعده وعید یکم غذا میخوره خیلیم بهش میرسم بعد غذا ب ...
اوه عزیزم خب خیلی بد بارش آوردی من میذارم جلوش خودش میخوره اصلا تا حالا با گوشی یا فیلم بهش چیزی ندادم بذار خودش بخوره عزیرم اینطوری بیشتر میخوره از غذا خوشش میاد