2777
2789
موقع غذا خوردن حتمن باید سرگرمش کنم ...جلو تلویزیون.... با گوشی ..... واگرنه اصلن نمیشینه غذا بخوره باید دنبالش راه برم ..... خیلی راه میره و بدو بدو رو دوس داره ... خواهشن اگه بچه همسن و سال دارین بهم مشاوره بدین....آیا بچه های شما هم اینجورن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم بد خوراکه! نخندین هنوز سرلاک میدمش!همین الان بیدارشد و دادمش! من سعی میکنم غذاهایی که بیشتر میلش میکشه بپزم،اصلا اهل هله هوله هم نیست کباب با سس،قارچ سوخاری،پیتزا خونگی،گوشت قلقلی،ران مرغ، سیب زمینی خلالی,پسته ،دوغ .شیر موز،دنت،ونوشیدنی انگور قرمز!تقریبا میشه با یکم تلاش بهش بدم آرزو به دلمه یکبار گرسنش بشه!چیزی بخاد!خخخخ