2777
2789

دیشب شوهرم بی دلیل انقد کتکم زد انقد با لگد زده تو کمرم و شکمم ک نمیتونم بلند شم 😭😭دیشب ب قسم دادم حضرت فاطمه رو گفتم مادر حسین نیستی جواب اشکامو ندی 

بهم گف بدون دردسر جمع کن برو خونه بابات گفتم صبح رفتنی کار بهش گفتم فکراتو بکن پیام بده تا ۱۰ بهم اگ قرار برم بدون دردسر جمع میکنن میرم اگه نمیخوای پس ادم شو

فقط دلم واسه پسر سه سالم میسوزه میدونم نمیده بهم نمیذاره ببرم بنظرتون با دوریش کنار میام 😭😭از دیشب فقط اشک ریختم

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی
دلیلش چی بود دستش  بشکنه

بی دلیل 😭😭بهونه اورد شروع کرد زدن

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر بدم از روش ازدواج این کشور میاد... شما معلومهرکم سنی اصلا چه حقی داره به تو بگه که بری؟؟ مگه تو بی کسو کاری از سن پایین بری زنش شی بچه بیاری براش هیکلت مثه پیرزنا شه شبو روز کارکنی براش بعد به راحتی بزنت بگه برو...خاک تو سر این قانون های بی دروپیکر... دختر زیر 25ازدواجش باید جرم باشه

چرا بدون دردسر؟! برو بچتم تا هفت سالگی حضانتش با خودته مطمئن باش بعدشم نمیگیره ازت مردا عرضه بچه نگه ...

چون پشت و پناه ندارم بچمو اصلا کوجا ببرم بابام زور بزنه خرج خودشو بده نمیدونم چیکار کنم حالم بدجور خرابه

چه قدر دردناک بخاطر بچه کتک رو تحمل میکنی 

کتک خوردن مهم نیست دلم الان فقط واسه پسرم میسوزه دیشب رفتم دوساعت تو سرما تو حیاط نشستم فقط اشک ریختم از سرما بدنم تکون نمیخورد دیگه فقط دلم میخواست بمیرم 

ببین به خاطر بچت سعی کن جنگ اعصابو کناربزاری اگه آدمه بدیه براخودش بده... باهاش دعوا نکن هروقت اومد تو خونه فکرکن اون بهترین مرد دنیاست پیش خدا دعا کن که جوابشو بده ولی جلوی اون به خاطر خودتو بچه ات واینکه مظلومین باهاش خوب رفتار کن اصلا درمورد کارهاشو خانواده اش و... باهاش حرف نزن چون اون نمیخواد درست شه وگرنه تاحالاشده بود عزیزم خدا یار بی کسانه اونو پناهه خودت بگیر نه یه مردک پیزوری خدانشناس

میدونید به چی فکر میکنم؟ به اینکه ای کاش میشد وقتی شوهر یکی از نینی سایتیا زنشو کتک میزنه همه بچه های نینی سایتی اون شهر جمع بشن برن بریزن سر اون نامرد و ی کتک درست بهش بزنن تا مردا هم بفهمن پاسونو از گلیمشون دراز تر نکنن. اصن ای کاش ما خانما با هم اتحاد داشتیم و پشت هم بودیم . مخصوصا در مورد خیانت! کاش هیچ زنی پا به مردای متاهل نمی‌داد تا هم دنیا جای قشنگتری میشد هم به خوشبختی و ارامش همجنسای خودمون کمک میکردیم و هم ی درس درستی به مردای پست و هول می‌دادیم. ولی افسوس از ماست که بر ماست...

ببین به خاطر بچت سعی کن جنگ اعصابو کناربزاری اگه آدمه بدیه براخودش بده... باهاش دعوا نکن هروقت اومد ...

نمیدونم چیکار کنم واقعا😭😭اخه ن چیزی گفتم ن حرفی ن چیزی خواستم بی دلیل بهونه اورد شروع کرد زدن اگ خدا منو میدید حال و روزم این نبود