2777
2789

میشه توی خونه درآمد میلیونی داشت،اپلیکیشن«کارنت» رو دانلود کن و کد«cf1106004»رو‌ داخل بخش کد معرف که داخل بخش ثبت نام هست بزن با اینکار ۵۵۰۰۰ تومان دریافت میکنی

میتونی تو بخش استخدام هم استخدام بشی و درامد حتی ماهی ۳۰ میلیون داشته باشی،کد‌ معرف یادت نره دوست جونی امتحانش ضرر نداره به محض زدن کد معرف  حسابتونو چک کنید میبینید 55 هزار تومن شارژ شده خودمم اولش باورم نمیشد ولی گفتم سنگ مفت گنجشکم مفته بزار یه امتحانی بکنیم حالا

با این لینک میتونید برنامه رو دانلود کنید

https://karnetco.ir/uploads/c09101ff4a434f12af6cf3ad1416b292.apk

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این کلاهبرداریه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

این بازارها که جدیدا در اومده به نظرت کلاه برداری نیست؟ وعده های کلان و آدمای اکثرا بی مهارت.هیچ گرب ...

کارنت کلاهبرداریه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

این بازارها که جدیدا در اومده به نظرت کلاه برداری نیست؟ وعده های کلان و آدمای اکثرا بی مهارت.هیچ گرب ...

منم اولش باور نکردم تا موجودی حسابمو چک کردم دیدم الکی الکی 55 هزارتومن شارژ شده 

من نصب کردم ولی احساس میکنم کلته برداریه استارتر میشه بیشتر توضیح بدی

اصلا کلاه برداری نیست کد معرف رو بزن بعدش موجودی حسابتو چک کن لطفا حتما بیا اینجا هم بگو واقعیه چند نفر از سر نا اگاه بودن اومدن گفتن کلاه برداریه اینجوری بقیه هم شانسشونو از دست میدن ذهن فقیر همین طوریه هر فرصتی رو بخاطر ترسش واینکه فکر میکنه کلاه برداریه میسوزونه

کارنت کلاهبرداریه 

نه اصلا کلاه برداری نیست من دیروز چک کردم موجودی حسابمواقعا 55 هزار بود چرا امتحان نمیکنی حداقل نصب کن بعد بیا بگو الکیه هی یه جمله رو بلد شدین کلاهبرداری، کلاهبرداری همه شانس ها و فرصت های زندگی رو میسوزونی الکی الکی امتحانش بی ضرره قول میدم

این یه شانسه یه فرصته ولی درکش وسعت دید میخواد شما خودتو اذیت نکن عزیزم کسی مجبورت نکرده صاحب اختیاری ولی امتحان کردنش ضرری نداره باور کن چی میخواد بشه مثلا 

مگه نصب کردی؟ باور کن کلاه برداری نیست اتفاقا کار هم میدن کارهای انلاین درسته دزدی زیاد شده ولی این ...

عزیزم من نصب نکردم کاربرای زیادی نصب کردن متوجه شدن کلاهبرداریه بعصی حتی نتونستن اون پول اولیه ۷۰بودچقدربودبردارن شماهم هروقت تونستی پول برداری بیابگوتعریف کن من براخودتون وبقیه نمیدونن میگم حالاخوشتون بیادیانه

نه اصلا کلاه برداری نیست من دیروز چک کردم موجودی حسابمواقعا 55 هزار بود چرا امتحان نمیکنی حداقل نصب ...

کلاهبرداریه بله ۵۵شارژشدی کوبرش دار

این کلاهبرداریه

میشه توضیح بدین چرا کلاه برداریه حداقل دلیلش رو بگو چون من خودم خیلی آدم محتاط و محافظه کاری هستم ولی وقتی اولین بار  اگهی رو دیدم گفتم حالا الکی باشه اصلا چی میخواد بشه نرم افزار رو از گوشیم پاک میکنم فوقش چی میشه مگه چی خواد بشه یه امتحانی بکنیم حالا سنگ مفته گنجشکم مفته این همه شبانه روز میاین وقتتونو اینترنتتونو داخل این نی نی سایت حروم میکنید فکر کن به جاش با همین گوشی دستت میتونی پول دربیاری هزار و یک گره از زندگی خودت و عزیزانت باز کنی بسه حرف خاله زنکی و مشاوره اب دوغ خیاری دادن به بقیه مشاوره دادن کار مشاور و روانشناسه نه شماها به جاش یه حرفه ای چیزی شروع کنین که پولی ازش دربیاد که فایده ای داشته باشه