2777
2789
عنوان

خدایا بچه هامو به تو سپردم،😭🧡

1006 بازدید | 21 پست

میدونی من چقدر سختی کشیدم چقدر دوا دکتر رفتم معجزه کنی و این تو دلی هامو باردار بشم نگهشون دار ۲۷هفته کمکم بودی تا اینجا رسوندم بقیه شم کنارم باش صحیح و سالم بغلشون کنم نه دیگه توان جسمی دارم نه روانی خسته ام خیلی خسته،😭 موقع اذان برام دعا کنید اگه میشه بچه هام سالم بغلشون کنم،

برا سلامتی دو قلو های افسانه ایم انرژی مثبت بفرستید بمونن برام🤩بعد ۶بار آی یو آی ۳ بار پانکچر و ۵ بار انتقال خدا این فندوقارو بهم داده قوربون خدا برم یه جا جبران کرده قبلیارو،🥰🤣
عزیزم ایشالله به سلامتی بغلشون کنی برات دعا میکنم

ممنونم مهربونم ،😭😭

برا سلامتی دو قلو های افسانه ایم انرژی مثبت بفرستید بمونن برام🤩بعد ۶بار آی یو آی ۳ بار پانکچر و ۵ بار انتقال خدا این فندوقارو بهم داده قوربون خدا برم یه جا جبران کرده قبلیارو،🥰🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالا هر دو رو بغل می کنی کیفش و می بری

انشالله شمام به خواسته دلت برسی،😘

چشم باز کنی اومدن توی بغلش منم تجربه دوقلو دارم خیلی سخته ولی برات دعا میکنم عزیزم

ممنون مهربونم انشالله منم بتونم به موقع بغلشون کنم ،🥰

انشالله صحیح وسالم بغلشون کنی

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه

انشاالله بزودی بغلشون میکنی عزیزم

۵ دقیقه قبل از اذان صبح تا 5 دقیقه بعد از اذان صبح این ذکر ها رو تکرار کن معجزه میکنه

14بار صلوات

40 بار یا اباصالح المهدی ادرکنی

14 صلوات

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم