میدونی من چقدر سختی کشیدم چقدر دوا دکتر رفتم معجزه کنی و این تو دلی هامو باردار بشم نگهشون دار ۲۷هفته کمکم بودی تا اینجا رسوندم بقیه شم کنارم باش صحیح و سالم بغلشون کنم نه دیگه توان جسمی دارم نه روانی خسته ام خیلی خسته،😭 موقع اذان برام دعا کنید اگه میشه بچه هام سالم بغلشون کنم،
برا سلامتی دو قلو های افسانه ایم انرژی مثبت بفرستید بمونن برام🤩بعد ۶بار آی یو آی ۳ بار پانکچر و ۵ بار انتقال خدا این فندوقارو بهم داده قوربون خدا برم یه جا جبران کرده قبلیارو،🥰🤣
برا سلامتی دو قلو های افسانه ایم انرژی مثبت بفرستید بمونن برام🤩بعد ۶بار آی یو آی ۳ بار پانکچر و ۵ بار انتقال خدا این فندوقارو بهم داده قوربون خدا برم یه جا جبران کرده قبلیارو،🥰🤣
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چشم باز کنی اومدن توی بغلش منم تجربه دوقلو دارم خیلی سخته ولی برات دعا میکنم عزیزم
ممنون مهربونم انشالله منم بتونم به موقع بغلشون کنم ،🥰