2777
2789

دور و برم هر کی انجام دیده زشت شده.

اما چند وقت پیش یه نفر چندتا عکس از آقایون فرستاد که توی آرایشگاه های مردونه هم انجام میدن، داشتن مسخرشون میکردن.

اما خدایی کارشون عااااالیییی بود، طبیعیه طبیعی . برو یه آرایشگر آقا پیدا کن تا برات انجام بده🤣چون خانما کارشون طبیعی نیست، یه رنگ قررررررمززز یا صورتی روشن زشت و....که که خیلی ضایعس میزنن

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خوبه همیشه لبت یه رنگ ملیح داره قشنگه 

من یکی از اقواممون زده قشنگه 

بعد جیگری خوبه 

چون اون لحظه که میزنی رنگ لب پررنگ میشه حس میکنی خیلی جیغ شده ولی بعد  ۱ یا ۲ روز رنگش اوکی میشه 

ترمیم هم ک بری دیگه خیلی خوب میشه

آره خوبه همیشه لبت یه رنگ ملیح داره قشنگه  من یکی از اقواممون زده قشنگه  بعد جیگری خوبه& ...

مث تتو قدیمیا ضایع نیست؟چون از نزدیک نمونه کار ندیدم همش عکسای اینستارو دیدم 

نمیدونم چیکار کنم با این لبای بی رنگم 😭

همچین میگی لب بی رنگم انگار کل ایران لبشون قرمز اناریه.

خب لب کل اطرافیان منم بی رنگه

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤
مث تتو قدیمیا ضایع نیست؟چون از نزدیک نمونه کار ندیدم همش عکسای اینستارو دیدم 

نه بابا 

اتفاقا خیلی ام قشنگه 

من از نزدیک دیدم خیلی قشنگه اصلا هم خز نمیشه 

مخصوصا واسه شما که لباتون بی روحه خیلی خوب میشه

جیگری بزنید کالباسی خوب نیس چون کالباسی رنگش بره خیلی ملیح میشه بد میشه ولی جیگری خیلی خوبه 

البته اون روزی ک میزنید لباتون ورم میکنه و خیلی پررنگه ولی بعدش اوکی میشه

همچین میگی لب بی رنگم انگار کل ایران لبشون قرمز اناریه. خب لب کل اطرافیان منم بی رنگه

نه اخه بعضیا خیلی صورتی و خوشگله من همیشه مث کساییم که انگار جن زده شدن مث ماست سفید و رنگ پریده س