2777
2789
رو برگه برنویس بچسبون لبه ی  زیر مانتوت بعد وقتی نشستی رو صندلی تو همون حالت نشسته هی لبه ی مان ...

ای وای منم دقیقا همینجوری تقلب میکردم 😅😅

رفته سردار نفسی تازه کند برگردد ...🌎                              جهت تعجیل درظهور و سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات  ا‌‌َلهُمَّ عَجِل لوَلیِّکَ الفَرَج 🤲🤲 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا عزیزم تا ب حال مشروط نشدم  ولی فک نکنم موردی باشه

منم نشدم 

محض اطمینان پرسیدم اگه افتادم  😅

مرخصی میدن بهم یا نه 

مرسی

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️

یادش بخیر من لای دستمال کاغذی مینوشتم‌ بعد باز میکردم بگم میخوام بینیم پاک کنم میبردم جلو صورتم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣دماغم الکی پاک میکردم بهد دوباره میابردم پایین لای دستمال نگاه میکردم مراقب فکر می‌کرد دارم به دماغیم نگاه میکنم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

ما با ایرپاد تقلب میکنیم زنگ میزنیم به یکی برامون میخونه

حالا که دوتایی رفتید سمت ماشین عروسش تو چشایه من نگاه کن پاشو آفرین ببوسش.گلایه ماشین عروسش خیلی ام پژمرده بودن،لباسایی که تنش بود اصلنم قشنگ نبودن..