2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پولی که بعدها با خاطر این نمرات و نهایتا این مدرک به دست میاری حرومه اسی  و انرژی پول حروم خیل ...

این همه حق و ناحق میشه دکترو مهندسای ک با سهمیه بالا میان اینا پولشون حروم نیس حق بقیرو میخورن تقلب های زیادی ک تو کنکور پارسال و سالای قبل شد کسی کاری نتونست کنه جلوشونو نگرفتن چی

من با تقلب موافق نیستم ولی تو دانشگاه دیگ تقلب کنی یا نکنی تاثیر انچنانی نداره 

عزیزم شاید مدارک با شغل ارتباط زیادی نداشته باشه این روزا  ولی بری بگی دیپلمم اون شغلی رو ب ...

الان لیسانسه هایه خانوم نهایتا منشی هستن آقاها ام تو اسنپ. مراکز دولتی و بانکا ام که قبلش آزمون داره شرکتایه خصوصی ام پارتی میخاد پس نتیجه میگیرم تقلب این خانوم حروم نیست

حالا که دوتایی رفتید سمت ماشین عروسش تو چشایه من نگاه کن پاشو آفرین ببوسش.گلایه ماشین عروسش خیلی ام پژمرده بودن،لباسایی که تنش بود اصلنم قشنگ نبودن..

من توکاغذهای کوچیک سوال رو با قرمز مینوشتم جواب رو با آبی، مامانم میگفت اینهمه وقت میزاری و زحمت میکشی بشینی بخونی بهتره ها😁دبیرستان بودما

از سوم ابتدایی تقلب رو شروع کردم و همیشه موفق بودم🤦‍♀️😁

من به دردهایم میگویم هییییس🤫🤐
الان لیسانسه هایه خانوم نهایتا منشی هستن آقاها ام تو اسنپ. مراکز دولتی و بانکا ام که قبلش آزمون داره ...

معلوم ک حروم نیس 

حروم خیلی چیزای دیگس ک نمیتونم اینجا اسمشو ببرم 

بیخیال بابا 

یه سری افکار پوچ کردن تو ذهنمون 

این همه حق و ناحق میشه دکترو مهندسای ک با سهمیه بالا میان اینا پولشون حروم نیس حق بقیرو میخورن تقلب ...

هرکی کار اشتباهی میکنه دلیل بر حق داشتن ما به تکرار اون اشتباه نیست گلم 

دوستتون دارم 💕

الان لیسانسه هایه خانوم نهایتا منشی هستن آقاها ام تو اسنپ. مراکز دولتی و بانکا ام که قبلش آزمون داره ...

بالخره همیشه یه استثنایی هم هست منظور دوستمون اینه اگه در راستای مدرک خودش کاری بگیره 

به نظر منم تقلب کار درستی نیست حالا جدا از اشتباهش همیشه متوجه میشن و دیگه چشم پوشی نمیکنن من ته سالن نشسته بودم پشت سرم داشت تقلب میکرد از اون ور مراقبه اومد 

حواسم ب چیا باشه؟😆

اینکه اگه میخوای هنسفری یا ایرپاد استفاده کنی اول صداش کم کن چون سرجلسه سکوته و ممکنه کناریت صدا اون شخصی که اونور خط بهت میرسونه بشنوه 

بعدم بخوای سوال براش بخونی باید حالت عادی بخونی و ممکنه مراقب شک‌ کنه که چرا داری سوال بلند مرور میکنی 

و مطمعن میشه تقلب میکنی چون خیلیا این روش امتحان کردن و میکنن اکثر مراقبا دیگه فهمیدن 

پس خیلی بلند نخون سوال سعی کن یواش برای کسی که پشت خط بخونی و از قبل بهش بگی شمرده شمرده برات بخونه تا راحتتر بنویسی 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

من نصف درسای دانشگاه رو با تقلب پاس کردم نتیجه اش این شد که دارم واسه ارشد میخونم و ۸۰ درصد مطالب جدیده انگار 🤕کتابا از دل مومن پاکتر 😕

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده