2777
2789
عنوان

خاستگاری

544 بازدید | 41 پست

سلام دوستای قشنگم 

برای دوستم این چنددمدت دارت خاستگار میاد تو دست قبلم نوشتم اما اونو رد کرد 

جدیدا براش دوتا خاستگار معرفی کردن که حالا مونده چه کنه... 

یکیشون طلاق گرفته یه پسر کوچیک داره که با خودش زندگی نمیکنه سنشم 34

یکیم مجرده اما سنش 40سالشه 

دقیقا از شغلشون و اینا خبر نداره ما بنظرتون کدومشون بهتره؟  

سن دوستمم27

تعداد رای : 27
نظرسنجی
متاهل 34ساله
7
25%
مجرد40 ساله
20
74%
زندگی پر از پستی بلندی پر از امتحانات جور واجور از بچگی بوده تا الان که هر سنی داریم اما بی هدف که باشی این امتحانات میشه برات یه کابوس یه ترس بزرگ... اما وقتی هدفت مشخص باشه زندگی برات یه رویاس رویایی پر از قشنگی حتی سختیاشم برات لذت بخشه... ✓نیست در لوح دلم جز الف قامت یار، چه کنم حرف دگر یاد نداد استادم....*دوستت دارم، بی نام نشان* راستی آهای خوشگل خانومی  که داری امضام رو میخونی برای سلامتی و فرج حضرت صاحب الزمان و حاجت دل منم یه صلوات بفرست خیلیییییی ممنون میشم  ♡اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♡ «اللهم عجل لولیک الفرج» 

کلمه خواستگار و خواستگاری درسته عزیزم.

یک عدد ملی گرا :) خدا گر ببندد ز حکمت دری، ز رحمت گشاید در دیگری☝🏻من اینجام تا حالت رو خوب کنم و بهت انرژی مثبت بدم🤗 معنی کاربری که گذاشتم اسم همسر کوروش کبیر هست✨من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️خدایا ؛ برایم بخواه که برسد ، بیاید ، درست شود ، خوب شود ، خوب خوب ، هر آنچه خواهی💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلمه خواستگار و خواستگاری درسته عزیزم.

تو اوج خواب آلودگی نوشتم کلی غلط دیگه هم دارم شما ببخش🌹

زندگی پر از پستی بلندی پر از امتحانات جور واجور از بچگی بوده تا الان که هر سنی داریم اما بی هدف که باشی این امتحانات میشه برات یه کابوس یه ترس بزرگ... اما وقتی هدفت مشخص باشه زندگی برات یه رویاس رویایی پر از قشنگی حتی سختیاشم برات لذت بخشه... ✓نیست در لوح دلم جز الف قامت یار، چه کنم حرف دگر یاد نداد استادم....*دوستت دارم، بی نام نشان* راستی آهای خوشگل خانومی  که داری امضام رو میخونی برای سلامتی و فرج حضرت صاحب الزمان و حاجت دل منم یه صلوات بفرست خیلیییییی ممنون میشم  ♡اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♡ «اللهم عجل لولیک الفرج» 
تو اوج خواب آلودگی نوشتم کلی غلط دیگه هم دارم شما ببخش🌹

🙏🏻❤️

یک عدد ملی گرا :) خدا گر ببندد ز حکمت دری، ز رحمت گشاید در دیگری☝🏻من اینجام تا حالت رو خوب کنم و بهت انرژی مثبت بدم🤗 معنی کاربری که گذاشتم اسم همسر کوروش کبیر هست✨من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️خدایا ؛ برایم بخواه که برسد ، بیاید ، درست شود ، خوب شود ، خوب خوب ، هر آنچه خواهی💖
هیچکدام هم بزار خواهر

سری بعد چشم😁

هیچکدوم از موارد خوب نبودن به نظرم ،۴۰ساله ک اختلاف سنیشون زیاد میشد ۳۴ساله هم شرایطش خوب نبود

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    
دوست۲۷سالت چرا اصلابایدباهمچین کیسایی ازدواج کنه؟😳😳

خیلی سخت گیره خودش دوست داره با یکی که پخته تره ازدواج کنه