به نظرم خیلیییییی به نظر خودت بستگی داره ، اینکه به نظرت چه نوع زندگی واقعا درسته ، میدونی من تک فرزندم و مادرم وااااااقعا پسرم و از منم بیشتر دوست دارن ، خونه هامونم خیلییییی به هم نزدیکه ولی از نظر خودم درست نبود که بچم جایی باشه که مادر یا پدرش نیست مگر اینکه واااااقعا مجبور شه ؛ چون نظرم این بود برای همین با همسرم توافق کردیم که هر کدوم هرجا بودیم اون یکی مراقب بچه باشه ، مثلا ارایشگاه ، کلاس ، مطب و … ، یعنی تا حالا که پسرم دیگه تقریبا دو سال و چهار ماهشه اصلا نمونده بدون خودم یا پدرش جایی ، خصوصا که سر تعویض پوشک به شددددددت حساس بودم چون حریم خصوصی رو از بچگی معتقدم که باید به بچه ها عملی آموزش داد 💙
ولی خب میشناسم افرادی رو که حتی بچه هاشون و میذارن خونه ی مادر و پدرشون و میرن سفر ، میدونی اون کاری رو بکن که قلبت باور داره درسته ، چون بچه ها که خیلییییییی زود بزرگ میشن ، به نظرم هم به خود مادر خیلی بستگی داره هم به بچه ، بچه ها بعضیاشون آمادگی دور بودن از مادر و دیرتر پیدا میکنن بعضیاشون زودتر ، خیلی دقت کن که یه وقت خدای نکرده زودتر از اینکه آمادگی پیدا کنه اینکار و نکنی عزیزم ؛ این تجربه و نظر من بود 🙈