2821
2789
عنوان

بچه ها بیاید

332 بازدید | 24 پست

بچه ها میگم بخونید اخرش نظرتونو بگید

من رلم قهر اشتی زیاد داشتیم هربار ولم کرده ببینه میرم باکس دیگ یا چیزی ازم میبینه یانه ک هربارم ندیده

اینم بگم چهارساله دوستیم و خانواده من کاملن درجریانن چند نفر از اطراف اونم خبر دارن فعلن قرار بود دوست بمونیم تا بعد عید جم کنه پولاشو جدیش کنیم چون یساله میره سرکار

اونشب بحث بچگانه رو گندش کرد و رفت منم قهر کردم باهاش چون رفتار بدی بامن داشت از اونشب ن من زنگ زدم ن اون هیچ پیامیم رد بدل نشد اصلا و این ک من از خانوم دوستش خوشم نمیومد تو کات اونو انفالو کرد منم انفالو کردم دختره رو پسر فالو میکنه اما دختر ن چون نقطه ضعفم دختر فالو کردن بود حساسیتامو خبر داره دست رو نقطه ضعفم نمیزاره استوریم دوبار گذاشتم تو این دو هفته نگاه کرد اسمش بیومه کلنم پیجم شخصیه ی فالور دارم ک خودشه پیج اونم کل اشناهاش دارن تو فالوراش تابلوعه رلشم منم انفالو نکرده خط گوشیمم ب نامشه نسوزونده بنظرتون برمیگرده درسته.؟؟خاهرانه نظرتونو بگید من نمیخام برم سمتش اینبارو میخام خودش بیاد چون من خعلی تلاش کردم برا رابطم الان موندم ک خودش بیاد میاد بنظرتون.؟؟🥺

ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستی🦋💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه واقعا دوست داشته باشه میاد

من با همسرم قهر میکردم موقع آشنایی ممکن بود ۳ ماه اینا سراغمو نگیره

منم بیخیال میشدم انگار که فراموش کردم اما میومد بعدشم کلی غر میزد که اذیت شده

اگه واقعا دوست داشته باشه میاد من با همسرم قهر میکردم موقع آشنایی ممکن بود ۳ ماه اینا سراغمو نگیره ...

اینم مث مال توعه بعد چندماهم شده اشتی کردیم بعد بغلم میکرد میگف اخخخخ دلتنگ بغل کردنت بودم🥺میاد پس

اگه مقصر نیستی صبر کن

ب هیچچچچچ عنوان مقصر نیستم جتی ی نقطم مقصر نیستم مقصر خودشه چکم میکنه هی انگار منتظره من برم جلو ک نمیرم🥺

چون  بین نخواستن خواستن هست باید تصمیم را شما بگیری ...اگر ان دوست نداره بهتر باکسی باشی که در ...

لجبازه الانم لج کرده با خودش پف