2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما شکلات یا خوراکی هایی بلدید که با جوانه گندم یا شیره انگور و توت درست بشه؟

بدون شکر

من قبلا از یه نفر یه تبریزی بوده اینارو گرفتم، حالا به اون ادم دسترسی ندارم، شما بلدید دستورش بهم بدید؟ 

یا کسی رو میشناسید؟

...

شما شکلات یا خوراکی هایی بلدید که با جوانه گندم یا شیره انگور و توت درست بشه؟ بدون شکر من قب ...

بله من ترح ، حلوا و خاگینه کلا با جوانه و شیره انگور درست میکنم 

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  
میشه دستورش رو بهم بدید❤️

جوانه گندم رو پودر میکنم مثل ارد ،‌هر مقدار خواستی و با چند قاشق ارد مخلوط میکنم و تفت میدم بعد کره زرد اصافه میکنم و پودر هل و بعد شیره انگور میریزم و هم میزنم تا مثل حلوا جمع بشه و روش پودر گردو میریزم، خیلی مقوی و عالیه، اگه حلوا خواستی درست کنی مثل ترح هست فقط شیره ا جای اضافه کن تا بشه تو سینی جمع کرد و برش زد ، ولی شیره و کره ترح زیاده تا شل و نرم بشه، برا خاگینه هم مثلا ۳ تا تخم باشه ۴قاشق جوانه بریز و خوب مخلوط کن و تو تابه کمی روعن بریز و مایع رو بریز و هر دو طرفش رو سرخ کن با شعله ملایم تا مغز پخت بشه بعد برش بزن و شیره انگور و پودر هل بریز و زیرش رو کم کن تا شیره جذب بشه مواظب باش شیره نسوزه و روش هم پودر گردو بریز با نون خوشمزه میشه

ممنون که وقت گذاشتید❤️❤️ یه سوال که داشتم: جوانه گندم رو خشک میکنید بعد پودر میکنید یا همونجوری که ...

گندم رو خیس میکنم بعد میزارم جوانه بزنه نباید سبز بشه ،بعد خشک میکنم و اسیاب میکنم ، اماده هم هست