2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من منتظر پریودی هستم برم  انتقال ،چه کارهایی باید انجام بدم استراحتم چجوری باشه چیا بخورم تو لانه گزینی تاثیر داره 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
ی دکتر خوب تو تبریز برای آی وی اف معرفی کنید؟ نظرتون راجع به دانایی چیه؟ ذخیره تخمدان کم یعنی چی

خانم ها یه تعداد خاصی تخمک دارن که اگه تموم بشه یائسه میشن ذخیره پایین باشه یعنی تخمک ها کمن

چون عقایدت باهام فرق داره دلیل نمیشه باهات جنگ کنم پس بیا با احترام تبادل نظر کنیم   
ی دکتر خوب تو تبریز برای آی وی اف معرفی کنید؟ نظرتون راجع به دانایی چیه؟ ذخیره تخمدان کم یعنی چی

دانایی دکتر خوبیه فقط نوبت گرفتن ازش مکافاته دکتر های خوب دیگه ای هم هست دانایی فقط اسم در کرده از چند نفر پرسیدم که پیششون رفتن و چند بار انتقال دادن نگرفته من خودم پیش عبدالهی فرد میرم

من منتظر پریودی هستم برم  انتقال ،چه کارهایی باید انجام بدم استراحتم چجوری باشه چیا بخورم تو لا ...

چند وقته تخمک کشی کردین 

چون عقایدت باهام فرق داره دلیل نمیشه باهات جنگ کنم پس بیا با احترام تبادل نظر کنیم   
دومین پریودم بعد پانکچر تأخیر داره ناراحتم 🥺

دقیقا منم مثل شما سه روز از موعدم گذشته دومین پریودمه بعد پانکچر 

من منتظر پریودی هستم برم  انتقال ،چه کارهایی باید انجام بدم استراحتم چجوری باشه چیا بخورم تو لا ...

قبل انتقال صبحانه ارده و شیره بخور صبح انتقال کله پاچه بخور بعدش روزی نصف لیوان آب انار با نصف لیوان آب قاطی کن بخور سوپ پای مرغ بخور

دقیقا منم مثل شما سه روز از موعدم گذشته دومین پریودمه بعد پانکچر 

میگن طبیعیه برای من هفت روزه گذشته 

قبل انتقال صبحانه ارده و شیره بخور صبح انتقال کله پاچه بخور بعدش روزی نصف لیوان آب انار با نصف لیوان ...

ارده دوست ندارم اصلا ولی میتونم به زور بخورم ولی کله پاچه و پای مرغ اصلا نمیتونم نگاش کنم😓 چیکار کنم