2777
2789

خودم خونه پدرشوهرم بر حسب اتفاق یه عالمه کاندوم دیدم جالبیش اینه مادرشوهرم چندین سال پیش فوت شده هنوز تو این فکرم اینا به چه درد میخورده عمرشون ۲۰.۳۰ سال فکر کنم بوده چرا نگه داشتن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استفاده شده بود یا ن؟

مفرد مونث محصل شاغل🤪🥰 ولی کم کم دیگ باید بنویسم جمع مونث و مذکر عاشق🥺🤤💕👫🧿۷امین کاربری بنده هستند ایشون😐نی نی یار جون بیا باهم دوست باشیم جان من🤍😐سلطآن تغییر مود در ثانیه 😁🥴ولی این خداست که بخشندست من تا جرت ندم ولت نمیکنم داوش😁😌 این که خدا سهم زیبایی همه رو به تو داد اصلا عادلانه نبود ولی خیلی عاشقانه بود 🌱🥺 ولی قهرمان واقعی همون آدم توی آینه هست،،ب خودت مطمئن باش جان من💖💫  خدایا شکرت 💕😽

خونه خالم داشتیم میوه میخوردیم

به دختر خالم گفتم یه بشقابی چیزی بیار اشغالا رو بریزیم 

گفت نمیخواد بزار همینجا رو میز 😐💔

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      

آدمایی که از شیر مرغ تا جون آدمیزاد توی فریزشون پیدا میشه برام عجیبن 

آخه پیتزای فریزی ؟!! 

هفته بعد درمیارن میخورن 🙄

همیشه خداهم زخم معده و .‌‌ ..‌ دارن بسکه آشغال خورن 

آرامش درونت رو در اولویت قرار بده 😊
آدمایی که از شیر مرغ تا جون آدمیزاد توی فریزشون پیدا میشه برام عجیبن  آخه پیتزای فریزی ؟!!&nbs ...

آره واقعا چندتا از آشناهای منم همینن نذری ها محرم دقیق تا چندماه بعد میخورن