2777
2789
عنوان

بیاین بگین مسئله مشکوک هست یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 19 پست

انقدر بدم میاد اینجوری همه چیز رو معنی‌دار تصور میکنید. خب همکارشه، مگه تعارف داره بره پیشنهاد بده. وقتی کیک گرفته آورده تو جمع یعنی نه چیزی تو ذهنشه و نه قلبش. صرفا یه همکار باحال و شاید قدرشناسه. همین!!

البته اگر یک کدومشون متاهل بودن نباید اینجوری بهم توجه ویژه کنن. ولی وقتی مجردن چه ایراد داره. شما هم بهتره پلیس بازیت گل نکنه. تو دانشگاه و محیط کار پره از این مدل دوستیهای اجتماعی. اگر منظور بدی داشتن میتونستن از همه قایم کنن. لطفا کوفتشون نکنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقدر بدم میاد اینجوری همه چیز رو معنی‌دار تصور میکنید. خب همکارشه، مگه تعارف داره بره پیشنهاد بده. ...

حالا تو چرا اینقدر حالت تهاجمی میگیری 

آرزوت بودم ولی کاری نکردی که تو دلم جا شی
حالا تو چرا اینقدر حالت تهاجمی میگیری 

چون ازین خاله‌زنک بازیا خیلی بدم میاد. تو هر محیطی ۴ نفر اینجوری دنبال حرف باشن دیگه نمیشه فعالیت مفید کرد. آدم همش باید حواسش باشه بهونه دست امثال شما نده. خیلی شرایط رو واسه همکارا و دوستاتون سخت میکنید.

چون ازین خاله‌زنک بازیا خیلی بدم میاد. تو هر محیطی ۴ نفر اینجوری دنبال حرف باشن دیگه نمیشه فعالیت مف ...

برو بابا بدت میاد نیا تو تایپیک من اتفاقا اهل خاله زنک بازی نیستم حتما دلیلی داشتم که این تایپیکو زدم و گرنه میرفتم پیش بقیه میگفتم نه اینکه تایپیک بزنم بگم بقیه حدس بزنن

آرزوت بودم ولی کاری نکردی که تو دلم جا شی