2777
2789
اینقدر خودتو نباز عزیزم عمل لیپ نمیدونم یعنی چی،فقط میدونم فریز میکنن زگیل از روی بدن رفع میشه،درست ...

دکترم گف برا فریز زگیل هیچ عجله ای نی مهمتر از فریز زگیلت

گفت داخل رحمت درمان بشه چون خطرناکه باعث سرطان رحم میشه 

فردا باز ی دکتر دگ نوبت دارم تا ببینم این دکتر چی میگه 

واقعا خیلی بده 

کلا کارم شده فقد گریه کردن خیلی سختمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیزم زگیل نیس

مرسی عزیزم 

امیدوارم زود تر خوب بشی واقها ناراحت شدم فقط امیدوار باش و این و بدون که کللللی آدم تو این جهان این ویروس و گرفتن و تو اصلا تنها نیستی فقط امید داشته باش مطمعن باش ک حالت خوب میشه و تو اصلا با این بیماری تنها نیستی تا جایی ک من میدونم باید سیستم ایمنیت خیلی قوی باشه ک خودت گفتی دارو بهت دادن سعی کن غذا های مقوی بخوری امیدوارم خیلی زود خوب بشی قشنگم مطمعن باش میشی💞💞💞💞

الهی هرکی مبتلاعه درمان بشه انشالله  خیلی سخته بخدا

دقیقا امیدوارم هرکی این بیماریو داره زود خوب بشه

میفهممت

ببین ب جز این ک زگیلا رو داری دیگه نمیدونم حالت تهوعی چیزی ک نداره از علائمش ک مثلا حال آدم و بدتر کنه؟