2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم امیدوارم خوب بشی زود تر علائمش چی بود ممنون میشم بگی💞

هیچ علائمی نداشتم 

فقد 3تا دونه اطراف مقعدم زده بود 

ک رفتم پاپ اسمیر آزمایش hpvمثبت بود 

بیوپسی انجام دادم گفتن باید عمل لیپ بشم 

عمل هم شدم ولی هیچ فرقی نکردم 😭

خیلی داغونم خیلی 

عزیزم اگه پارتنرت گرفته،خودت زیر۲۵سالی حتما واکسنشو بگیر بزن

تحت نظر دوتا دکترم 

کلی دارو برا سیستم ایمنی بدنم بره بالا دادن 

عمل لیپ هم کردم 

علائمم 3تا دونه اطراف مقعدم زده بود 

من اصن نمیدونستم hpvچی هستم 

وقتی دکترم گف بازم متوجه نشدم تا اومدم گوگل سرچ کردن دیدم خیلی مریضی جدی هس

خیلی بهم ریختم با عمل هم بهتر نشدم 

هیچی زیگیل میزنه روی اندام خصوصی،سرچ کنی عکساشو میبینی،اونجوری که علائم دیگه ای داشته باشه نیست فقط ...

میگم من ی سری  توده مانندا کنار واژنم در اومده البته اصن نه درد داره نه چیزی نزدیک ۱ ساله هیچ اختلالیم تو چیزیم ب وجود نیومده دردم ندارن  اگه فشارشون بدم چربی ازشون میاد بیرون بعد میشه خون 

ب مامانم گفتم گفتش غده چربیه چیز مهمی نیس واسه همین دیگه دکتر نرفتم مجردم هستم الان گفتم شاید این ویروس باشه امکان داره؟

عزیزممممم امیدوارم خوب بشی زود تر واقعا ناراحت شدم درمان قطعی داره؟؟؟من خیلی اطلاعی ندارم 

الان 3ماهه فقد میرم دکتر 

یذره هم خوب نشدم ک دلم خوش بشه بگم یکم بهتر شدم 

هیچ تغییری هم نکردم الان دو هفتس عمل لیپ هم کردم 

تحت نظر دوتا دکترم  کلی دارو برا سیستم ایمنی بدنم بره بالا دادن  عمل لیپ هم کردم  ...

اینقدر خودتو نباز عزیزم

عمل لیپ نمیدونم یعنی چی،فقط میدونم فریز میکنن زگیل از روی بدن رفع میشه،درسته ویروسش توی بدن باقی میمونه،ولی طرف مقابلت واکسن بزنه هیچی مشکلی به وجود نمیاره برای زندگی