2777
2789
عنوان

دلم گرفته هیچی شادم نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 25 پست

تو چه میدانی خدا برای تو چه خیر عظیمی در پس بدترین اتفاق ها گذاشته 

چه دخترهای زیادی که مراسم هاشون بهم میخوره ولی حکمتش رو نمیفهمن هی اصرار هی اصرار هی پافشاری هی بخشش هی فرصت دوباره و بعد یک عمر پشیمانی.....

خواهر عزیزم تجربه های مارو از نو زندگی نکن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی من به این ازدواج احتیاج داشتم

به ظاهر به عقلی که به ذهن تو میرسه و حتی به ذهن من شاید برسه حرفت درست و صحیح و کاملا عاقلانه اما عزیزم باور کن گاهی چیزای بهتری برامون گذاشتن گاهی بعضی چیزا قراره بچرخه و بچرخه و در نهایت خیلی بد بشه انقدر که به ذهنت نرسه واقعا دردناکه چه بسا اگه جای تو بودم جسارت پذیرش راحتش رو نداشتم اما میدونی چیه خودم به خاطر درد تموم کردن ادامه دادم و ادامه دادم الان هنوز رو هوام بعد ۷ سال نمیدونم ایا سال دیگه این موقع سر زتدگیمم یا نه دو بار تا پای طلاق رفتم 

به ظاهر به عقلی که به ذهن تو میرسه و حتی به ذهن من شاید برسه حرفت درست و صحیح و کاملا عاقلانه اما عز ...

بمیرم برای دلت عزیزم. امیدوارم بهترین‌ها برات رقم بخوره. با دل شکسته از صمیم قلبم برات دعا کردم

منم داغونم برام دعا کن

توکل به خدا♥️
بمیرم برای دلت عزیزم. امیدوارم بهترین‌ها برات رقم بخوره. با دل شکسته از صمیم قلبم برات دعا کردم منم ...

ممنون عزیزم انشالله شما هم حاجت روا شید دعا در حق دیگران خیلی خیر و برکت داره