(اول بگم که ما جدا زندگی میکنیم چون تو دوران عقدیم عاشق هم بودیم و بعد چند سال دوستی ازدواج کردیم و معمولا خیلی کم پیش میاد دعوا کنیم )ما روز سه شنبه سر یه جریانی بحثمون شد همون تایمم باید میرفتیم خونه مادر شوهرم من خودمو کنترل کردم و به روم نیاوردم که بحثمون شده ولی شوهرم خیلی پیش خونواده ش باهام سرد برخورد کرد و کلا با عصبانیت با بقیه اعضا خانواده ش رفتار کرد ک معلوم شد مشکلی بینمون هست در صورتی که از اول رابطمون به هم قول داده بودیم هیچوقت کسی از دعوامون باخبر نشه و خصوصی بین خودمون حلش کنیم موقعی که خواست منو برگردونه خونمون با پدرمادرمم سرد برخورد کرد و من خیلی ناراحت شدم و بهش گفتم که خیلی ازش ناراحتم بعد از اون حرف سعی کرد از دلم در بیاره و تا اخر شب جلو در خونمون منتظر موند و زنگ زد که برم دم در و باهام حرف بزنه و من نرفتم دلم باهاش صاف نشد روز بعدشم منو برد کلاس بازم باهاش حرف نزدم و ازم پرسید کی کلاست تموم میشه بیام دنبالت درو محکم بستم و جوابشو ندادم و از اون روز تا حالا دیگه ازش خبری نشده درسته من کشش دادم ولی انتظار داشتم خیلی بیشتر ازم دلجویی میکرد چون زیر قولمون زد 😞 دلم خیلی واسش تنگ شده ولی میخوام تنبیه ش کنم که بفهمه چقد کارش زشت بوده