2777
2789
عنوان

با همسرم دعوا کردیم +شات

230 بازدید | 2 پست

(اول بگم که ما جدا  زندگی میکنیم چون تو دوران عقدیم عاشق هم بودیم و بعد چند سال دوستی ازدواج کردیم و معمولا خیلی کم پیش میاد دعوا کنیم )ما روز سه شنبه سر یه جریانی بحثمون شد همون تایمم باید میرفتیم خونه مادر شوهرم من خودمو کنترل کردم و به روم نیاوردم که بحثمون شده ولی شوهرم خیلی پیش خونواده ش باهام سرد برخورد کرد و کلا با عصبانیت با بقیه اعضا خانواده ش رفتار کرد ک معلوم شد مشکلی بینمون هست در صورتی که از اول رابطمون به هم قول داده بودیم هیچوقت کسی از دعوامون باخبر نشه و خصوصی بین خودمون حلش کنیم موقعی که خواست منو برگردونه خونمون با پدرمادرمم سرد برخورد کرد و من خیلی ناراحت شدم و بهش گفتم که خیلی ازش ناراحتم بعد از اون حرف سعی کرد از دلم در بیاره و تا اخر شب جلو در خونمون منتظر موند و زنگ زد که برم دم در و باهام حرف بزنه و من نرفتم دلم باهاش صاف نشد روز بعدشم منو برد کلاس بازم باهاش حرف نزدم و ازم پرسید کی کلاست تموم میشه بیام دنبالت درو محکم بستم و جوابشو ندادم و از اون روز تا حالا دیگه ازش خبری نشده درسته من کشش دادم ولی انتظار داشتم خیلی بیشتر ازم دلجویی میکرد چون زیر قولمون زد 😞 دلم خیلی واسش تنگ شده ولی میخوام تنبیه ش کنم که بفهمه چقد کارش زشت بوده 

حالا بذار خودت ار تنبیه در بیای بعد به فکر تنبیه اونم میفتیم🥴🥴

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.