2777
2789
عنوان

كى اشتباه ميكنه؟ من يا اون؟

1284 بازدید | 64 پست

تاپيك قبلى توضيح دادم من با يه ادم ٤ سال ارتباط دارم جمعا بهم ٤ تا كادو تولد داده و حالا غذا..بخوايم بيرون بخوريم حساب ميكنه

٣٨ سالشه انتظار داره هر وقت اراده ميكنه من همه جا پايش باشم مثلا ديروز كه مامانم مهمون داشت و بهش گفتم نميتونم بيام مهمونى دوستت قهر كردُ سكوت ُ بعد دعواى مفصل كرديم از صبحم خبرى ازش نيست

بهم ميگه يه ادم ٣٨ ساله اننظار و توقعاتى داره ، ولى تو همش درگير خوانوادتى. همش گفت من ناراضيم و خوشحال نيستم منم گفتم يه دختر چه توقعاتى داره!!! توو كدومارو براورده كردى؟ مثلا امروز بهم يه تبريك گفتى ؟ چرا به اين روزا ميرسه يادت ميره ٣٨ سالته هر جا به نفعت نيست به روت نميارى يه مرد گنده اى ، بهش گفتم در ماه ٤-٥ بار مهمونى ميريم ميبينى الان كارم كمه فقط ميگى لباساى قشنگ بپوشاااا! چرا به روت نميارى كه اصلا پول دارى لباس بخرى!! بهش گفت ادماو هم سن تو بايد واسه طرفشون خريد كنن هزينه كنن نه اينكه فقط از طرفشون توقع داشته باشن همه  چو تموم باشه ،. گفت اينا وظيفه باباتِ. گفتم بابام بهم پول ميده ولى چرا براى هر بار مهمونى رفتن با توام كه خيليم اصرار دارى خوشتيپ و بروز باشم بابام بايد پول لباسامو بده!!

بچه ها نگين كه دوست پسره وظيفه نداره ، خبر مرگش رابطمون جديه. واسه خودش مثل ريگ خرج ميكنه .من ميخوام خريد كنم باهام داخل مغازه نمياد جلو در وايميسته!! كه مبادا من بكم حساب كن، ٤ سال حرف نزدم امروز ديگه همه چىو گفتم ..البته كه خبرى ديگه ازش نيست 

چه عجب بعد از چهارسال حرف دلتا زدی

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چ خوشت بیاد چ نیاد اون اگر نخاد خودش خرجت کنه شما حق طلبکار بودن نداری ،، شما هم هراندازه توجه و محبت میبینی محبت کن نیاز نیس همه جا باهاش بری وقتی انقد براش جدی نیستی که میگه وظیفه باباته

الهی گاهی نگاهی 
هى صبورى كردم كه نگه پولكى هستى … ديدم همش داره بدتر ميشه .

حداقل اینجوری تکلیفت معلوم شد انشاالله برمیگرده

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

تو این مرحله اگه ازت همچین انتظاراتی نداشته باشه که لباس بخری و خوشتیپ بگردی تو مهمونیا میتونه برات خرج نکنه ! 

اما اگه همچین توقعاتی داره باید خودش هزینشو بده . 

بازم اگه قصدت جدیه بیشتر فکر کن . کسی که انقد زوم میکنه رو ظاهرت یکم سخته باهاش زندگی 

خیلی خوب گفتی بهش. بله وظیفشه بخره چون میگه لباس خوب بپوش هر دفعه. بگو من نمیتونم اگه میخوایی به روز ...

دقيقاا  انتظار داره همش لباس جديد بپوشم

كل پس اندازمُ لباس ميخرم ،،،

اخرين بار رفتيم بيرون واسه خودش عطر بگيره 

فروشنده هى گفت به عطرم دارم عاليه واسه خانوم 

داد بو كردم .. خوب بود 

جلو فروشنده بهم گفت نمىخواى كه !!!! گفتم نه 

فروشنده هم پسر جوون بود گفت اقا ما با دوست دخترمون ميريم بيرون اول واسه اون مبخريم نخريم پدرمونُ در مياره شما چه باحالى

خيلي ناراحت شدم

فروشنده كه نمى دونست اگه ميگفتم اره بايد خودم پول مبدادم