2777
2789

من دوساله ازدواج کردم از اول خیلی به شوهرم کمک مالی و معنوی و عاطفی کردم 

از هر کسی میپرسی میگه تو واقعا از یه زن هم بیشتر کردی تو ی زندگیت

پدرم دوتا ماشین داشت و یه خونه تو بهترین جای شهر داره 

از وقتی هم وارد این زندگی شدم 

خیلی طلا فروختم خیلی کمک کردم به شوهرم 

اما همیشه من بد ه بودم تو نظر شوهرم هیچ وقت کارای منو ندید در حق زندگیش 

روی تموم خط قرمز هام پام گذاشت 

خوندن نماز 

قلیون  نکشیدن 

هیچ وقت برام یار نبود همیشه بار بود 

همیشه مشکلاتش گردنم بود 

چک برگشتی هاش گردنم بود همش استرس همش بی خوابی 

وقتی دعوامون میشه میگه تو زن زندگی نیستی تو راحت طلبی در صورتیکه خیلییییییی جنگیدم خیلی کار ها کردم 

اصلا بدی های خانواده شو به من نمیبینه اما به من میگه نو همیشع عروس بده ای تو فلانی 

پارسال روز مادر برای مادرش شومیز خریدیم 

پسش داد 

اما اصلا شوهرم قبول نداره 

بی نهایت بد دهنه 

موقع دعوا هر چی دوس داره بهم میگی 

کل فامیل سر نجابت وحیا ی من قسم میخورن 

همش میگه از کجا معلوم دختر بودی 😔😔😔😔

یه شب بی دلیل همین حرف رو زد و بی دلیل سیلی زد تو گوشم از اون شب چند هفته میگذره خیلییییی خورد شدم خیلی دلم شکست من پاک زندگی کردم 

فکر میکردم شوهرم قدرمو میدونه .........

چند روز پیش بد دعوامون شد رفتیم پیش وکیل گفتم بیا توافقی تمومش کن تو بدرد من نمیخوری منم به درد تو 

من زندگیمو خیلی دوس دارم اما اون اصلا ذره ای برام ارزش قایل نیست 

شما بودید چیکار میکردید ؟

بد قول 

بی پول 

بددهن 

اصلا ارزش منو نمیدونه 

منو جلوی بقیه میشکنه 

دست بزن 

بی دلیل میزنه سرش 

همش منت میزاره سر من 

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷😪تو ی تاپیک هایی که سوالات پیش پا افتاده میپرسن یا نشون میده طرف دانش آموزه اگه برم هم بدون هیچ نظر و لایکی ترکش میکنم ❌از روانشناسی و سوالات حقوقی سر در میارم سوالی بود بپرسید 🙏🏽مطمینم روزی استخدام رسمی میشم و بعنوان معلم رسمی مشغول به کار خواهم شد 😍رک و راست نظر میدم اعصابم ندارم 😄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میتونم اول بپرسم شما و همسرتون هر کدوم چند سالتونه؟

من ۲۵ایشون ۲۸

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷😪تو ی تاپیک هایی که سوالات پیش پا افتاده میپرسن یا نشون میده طرف دانش آموزه اگه برم هم بدون هیچ نظر و لایکی ترکش میکنم ❌از روانشناسی و سوالات حقوقی سر در میارم سوالی بود بپرسید 🙏🏽مطمینم روزی استخدام رسمی میشم و بعنوان معلم رسمی مشغول به کار خواهم شد 😍رک و راست نظر میدم اعصابم ندارم 😄
چقدر سختی میکشی😢💔 حالا داداش من توو خونمون اینجوره ما اینقدر توو زجریم واقعن خدا به دادت برسه اگه ...

حتی خانواده ش هم میدونن که مقصره اما خب چیزی نمیتونن بگن 

وقتی گفتی بیا جدا بشیم اون چی گفت ؟ 

از اول ازدواج همین بود یا یواش یواش عوض شد ؟ منظورم اینه که اگه انقدر به چشمش بد بودی که دلیلی نداشت با هم ازدواج کنید ، مجبورش که نکرده بودن 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

ما آدم ها آیینه همدیگه هستیم شما داری تمام خصلت های منفی وجودش رو بهش نشون میدید چون دقیقا نقطه مقابلش هستی اون با شما مشکل ندارد با خود درونیش مشکل داره و این براش آزار دهنده هست اون خوبی شما رو میبینی ولی قبولش نمیکنه چون اینجوری خوب نبودن خودش دیده میشه مثل میل به بقا که تو وجود انسان هاست میل به خوب دیده شدن و تایید شدن هم تو وجود همه انسان هاست اون می‌ترسه با تایید شما چهره زشت درون خودش مشخص بشه 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

دوستان بچه ندارم و تصمیم م اینه که یا اصلا نیارم یا تا ده سال آینده 

مشاوره خیلی رفتم اما از من بد میگه پیش مشاور مثلا میگه زن م مشکل اعصاب داره یا خیلی به خانواده ش وابسته س یا میگه اهل زندگی نیست 

حتی خانواده ش هم میدونن که مقصره اما خب چیزی نمیتونن بگن 

داداش ماهم اینجوره و ۵ ساله توی عذابیم ولی ما چون اینو نمیتونیم از خونه پرت کنیم و از شرش خلاص شیم متاسفانه مجبوریم بسوزیم و بسازیم باهاش مگر اینکه بمیره☹💔

ولی اگه درست شدنی نیست و خانواده ت حامیتن ازش جدتشو و از رندگیت لذت ببر

در حسرت این موندم یه بار بگه حق با توعه 

اصلا هیچ وقت حق با من نیست حتی خودش یه اشتباهی میکنه میندازه گردن من 

من تک دخترم 

پدرم خیلی رو من حساسه از گل نازک تر نگفته بهم 

اینقدر منو اذیت کرده مامان بابامم از خداشونه جدا بشم 

دوستان تو ی این دوسال یه بار راحت نرفتم خرج کنم 

پدرمم میدونه من دارم قناعت میکنم و پول نداره شوهرم هر ماه پول میزنه حسابم 😔

یه بار با شوهرم دعوام شد مادر شوهرم گفت بذای پول ازدواج کردی پر صورتی که خدا شاهده شوهرمم هیچ پولی نداره 

چقدر درکت کردم  و  قابل لمس بود زندگیت برام 

احساسم اینه ک بسیار محتاطی ک کسی از مشکلاتتون  ندونه،  بسیار آبرو داری میکنی. تو جمع کامل احترامش میذاری حتی اگه بی احترامی کنه 

ی جورایی  از موندنت مطمعنه و میدونه پایبندی بهش 

مخصوصا اوایل وقتی قهر میکرده   نازش میکشیدی زیاد  هرچند بی تقصیرت، قهر میکرده 

راستش ذاتت مهربونه و ب جز مهربونی  کاری نمیکنی هر چند گاهی بد عصبانی میشی و همه چی میگی بهش 

تو اونو بیشتر دوست داری و وابستشی، ولی وقتی خودت رو ازش میگیری اون  ب خودش میاد ولی کوتاه مدت، 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

من ۲۵ایشون ۲۸

گلم به نظر من هنوز از لحاظ سنی جا داره تغییراتی کنید در کنار هم ، اینو پرسیدم چون اگر فرضا همسرت ۳۵ اینا بود دیگه قطعا بهت میگفتم امیدی نیست و این رفتار و شخصیت در اون ثابت شده اما فکر میکنم شما بهتره به جای خراب کردن زندگی اول تلاش کنید و شانستون رو واسه تغییر امتحان کنید ، بهترین کار این هست که هردو با هم به مشاور مراجعه کنید و این فرصت رو به هم بدین شاید خیلی نتیجه بخش بود ، اگر هم درصدی نتیجه نگرفتی اون موقع سرت رو بالا گرفتی و میدونی که برای زندگیت تلاش کردی و جنگیدی و نشد و الان میخوای جدا بشی