2777
2789
عنوان

عوارض تعبین جنسیت با آی وی اف؟؟؟

6707 بازدید | 13 پست

سللم دوستان من یه دختر دارم. واسه بارداری دو سال دارو مصرف کردم و یه سقط داشتم تا بالاخره خدا دخترمو بهم داد.

الان وایه بچه دوم واقعا نمیخام دوباره اون راه طولانی رو برم

میرم برم سراغ آی وی اف و تعیین جنسیت واسه پسر

از تجربه هاتون بگید. همش میترسم واسه بچه مشکل ایجاد بشه تو آزمایشگاه و تعیین جنسیت و‌‌‌‌‌....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چه مشکلی به بچه ی ای وی افی میگن بچه ی طلایی فقط ای وی اف پسر پر ریسک تره

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا غم از دلت برداره و غرق در شادی بشی(با آی وی اف مامان شدم🥰)نی نی یار با حرف حق مشکل داری؟!😏از سال ۹۲اینجام و‌هزار باری مورد عنایت نی نی یار قرار گرفتم😒اگه یه جا باهات بحثم شده یه تاپیک دیگه دارم رو کامنتت نظر میدم بدون اصلا به نام کاربریت توجه نکردم والا برام اهمیتی نداری🥴❌لطفا آقایون و افراد زیر ۱۸سال منو ریپلای نکنن ممنون❌وزن فعلی ۸۶/۲۰۰      هدف اول ۸۰      هدف دوم ۷۶   هدف سوم ۷۲  هدف چهارم ۶۸  حذف
نه چه مشکلی به بچه ی ای وی افی میگن بچه ی طلایی فقط ای وی اف پسر پر ریسک تره

چرا طلایی؟

و چرا پرریسکه؟

من یکی از توهماتم اینه که نکنه اسپرم و تخمک زنو مرد قاطی بشه با یکی دیگه🤒

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟
چرا طلایی؟ و چرا پرریسکه؟ من یکی از توهماتم اینه که نکنه اسپرم و تخمک زنو مرد قاطی بشه با یکی دیگه ...

چون بچه ای به سختی به وجود میاد و بهترین نوع اسپرم با بهترین نوع تخمک لقاح داده میشه خطر ریسک سندرومش پایینه 

جنین پسر ضعیف تره خیلیا رو دیدم پسر داشتن خدایی نکرده راحت تر ازدستش دادن

نه عزیزم کاملا قانونی و کنترل شده ست

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا غم از دلت برداره و غرق در شادی بشی(با آی وی اف مامان شدم🥰)نی نی یار با حرف حق مشکل داری؟!😏از سال ۹۲اینجام و‌هزار باری مورد عنایت نی نی یار قرار گرفتم😒اگه یه جا باهات بحثم شده یه تاپیک دیگه دارم رو کامنتت نظر میدم بدون اصلا به نام کاربریت توجه نکردم والا برام اهمیتی نداری🥴❌لطفا آقایون و افراد زیر ۱۸سال منو ریپلای نکنن ممنون❌وزن فعلی ۸۶/۲۰۰      هدف اول ۸۰      هدف دوم ۷۶   هدف سوم ۷۲  هدف چهارم ۶۸  حذف
سلام عزیزم انجام دادی نتیجه گرفتی ؟

سلام عزیزم خدود دوسال پیش تا مرحله تخمک کشی هم رفتم ده تا جنینم داشتم تو ازمایشگاه، یهو گفتن همه جنیناتون از بین رفتن

منم دیگه اصلا روحیه نداشتم و تازه کلی پول داده بودیم، دوسال پیش نزدیک بیست تومن فقط برا تخمک کشی گرفتن،ادامه ندادم.