خیلی ممنون که تا اخر میخونید🙂بالاخره با گرفتن وام و فروختن طلاهام تونستیم چندماه پیش یه زمین 250متری شهرستان بگیریم.در حال حاضر مرکز استان ساکن هستیم..توی شهرستان ما اینطوریه که ممکنه یه صاحب دیگه برا زمین پیدابشه. از این موردا زیاد داشتیم بخاطر همین میخوام هرچی زودتر پروانه حصار زمین رو بگیرم و حداقل حصار و در حیاط رو بذاریم. اما هیچ پولی برامون نمونده. من خودمم کارمندم اجاره خونه رو میدم و ماهی 4تومن از حقوقم اضاف میاد.که باقیشم
اکثرا یا ماشین خراب میشه یا مراسمی هست یا لباس و گرفتن تولد و... خرج میشه.هیچ پس اندازی ندارم. 50تومن هم دوساله تو حساب بانک مسکن بابت مسکن ملی دادیم.هنوز حتی زمین هم بهمون ندادن.دلم میخواد انصراف بدم پولمو بردارم..30تومن پول پیش بابت اجاره خونه دادیم با ماهی 3و500.طلاهم هیچی ندارم.11تومن قرعه کشی خونگی داریم که حداکثر تا 8ماه دیگه باید اسمم دربیاد...یه قرون هم نمیتونم پس اندازه کنم با شوهرم روی هم نزدیک بیست تومن حقوق میگیریم ولی همش بابت قسط و اجاره خونه و شیرخشک و پوشک تموم میشه😑
ممنون میشم راهکارهاتون بگین بهم که چطوری پس اندازه کنم یا اینکه بهتره وام بگیرم تا کم کم بتونیم خونه دار بشیم و اینقد اجاره خونه الکی ندیم😞خیلی حرص میخورم بابتش چون شغل من موقتیه و یک سال ونیم دیگه من احتمال زیاد بیکارمیشم