2777
2789
عنوان

دل به دل راه داره واقعا؟ یا فقط حرفه چرته

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعید میدونم این ضرب المثل در مورد شما صدق کنه

سعی کنید رها کنید

یکبار برای همیشه احساس کنید در یک سانحه تصادف فوت کرد سوگواری کنید و رها کنید و بروید به سمت زندگی جدید.

این حس دوست داشتن ایشون مانع پیشرفت زندگی شما میشه

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  
چقدر تلخ😢😢😢 بازم میبینیش؟ یا ازش خبر داری؟

پسرعممه 

ولی بعد خیانتش قطع رابطه شدیم و 

مگه تو دادگاه

باور میکنی برای جلسه های دادگاه لحظه شماری میکردم برسه ببینمش

هرچه تبر زدی مرا ..خشک نشد..جوانه شد..

نه کم پیش میاد 

رو این حرفا که نمیشه حساب کرد 

اگه همیشه دل به دل راه داشت که انقدر عشق یه طرفه وجود نداشت 

نمونش خود شما 

از حال خوبی برخوردارم که به‌ شدت بوی رد دادن میده🖤  خدا تصمیم گرفت منو بکشه برا همین زنده نگه ام داشت! امیدوارم بفهمی چی میگم ولی نفهمی.🙄🕯🫀   https://harfeto.timefriend.net/16412274116285  ‌‌‌‌‌‌‌              نه قضاوت کن، نه قضاوت قضاوت!        حالا زیادم خل نیستم😂 منظورم از این جمله اینه که نه کسی رو قضاوت کن نه خیلی حرف دیگران برات مهم باشه، اونقدر که همش از قضاوت شدن بترسی و مدام بگی قضاوتم نکنید، یا هر چرت و پرتی رو بشنوی و بگی نه من قضاوت نمیکنم، هر چیزی حدی داره🥲                  من میدونم گاهی نباید وقتی دارم به دردودل های کسی گوش میکنم بهش بگم: ۱: من یا خیلیای دیگه از تو بدبخت تریم اینکه چیزی نیست.! چون پیش اومده این حرف رو شنیدم و ناراحت شدم و به این درک رسیدم که شاید یه چیزی برا کسی درد باشه ولی برای کسی دیگه هیچ! و توان و تحمل ادما با هم فرق داره. فکر نمیکردم فقط به مورد ۱ ختم شه ولی متاسفانه چیز دیگه الان تو ذهنم نیست😐💔خلاصه که سعی میکنم حرفتو گوش بدم بدون اینکه ناراحت ترت کنم.   و اینکه اگه تنبلی و بدون برنامه و از خودت شاکی، شاید بتونم کمکت کنم💕   من میدونم اون دنیا خدا هممون رو یه جا نگه میداره میگه خبببب این قسمت مخصوص قضاوت ها توهین ها و تهمت ها و دل شکستن هاییه که تو نی نی سایت داشتین😁😝😂من شوخی گفتم ولی تو عاقل باش و جدی بگیر☺  لطفا با شعار امر به معروف و نهی از منکر، افسار پاره نکنید. خودتونم میدونید شماهاا یه مشت مذهبی نمای عقده اید و مذهبی های واقعی مثل آدم نصیحت میکنن نه مثل شما. آیا میدانید با هر تاپیکی که برا حجاب میزنید هزاران نفر رو به سمت حجاب هدایت میکنید و محجبه میشن؟😅 آخه چقدر شما پاکدامن و مطهر و نجیبید چقدررررر🤣🤣🤣اصلا هم عقده ای نیستید و دعوا دوست ندارید☺😂

اگ دل ب دا راه داشت چرا ت دوسش داشتیو حاضر نبودی کسیو جاش بیاری ولی اون اورد؟ این همه شکست عشقیا چیه؟ این همه عشقای یک طرفه چیههه؟ اینو اونایی ک میگن دل ب دل راه داره کامل برام توضیح بدن 😊👍

ت هرتاپیکی ک نظر میدم لازم نیس مخالفت کنی چون میگمممم نظرررر ینیییی عقیده خودمه پس پی پی خودتو بخور 🥰بوووس💋
بعید میدونم این ضرب المثل در مورد شما صدق کنه سعی کنید رها کنید یکبار برای همیشه احساس کنید در یک ...

آره جانا شده

همین که نمیتونم به زندگی با کس دیگه فکر کنم 

هرچه تبر زدی مرا ..خشک نشد..جوانه شد..
بعضی چیزا دست آدم نیست بدی هاش رو یادم میارم که ازش متنفر شم  اما عین یه مادر که بچشو با وجود ...

بایددددد دست خودت باشه یعنی چی شما رو کلااااا فراموش کرد و اینکار و کرد شما باید هر روز متنفر تر از دیروز باشی

برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید🙏🥀

آره جانا شده همین که نمیتونم به زندگی با کس دیگه فکر کنم 

من این مشکل داشتم چندین سال به خاطر عشق یک نفر که در وجودم بود از زندگی عقب افتادم

اون شخص رفت

با یک خانم دیگه که صاحب فرزند بود ازدواج کرد

خیلی دوستش داشتم

باورم نمیشد

همه اش زندگیم در یک سیکل تکراری بوداحساس میکردم یه حسی یا یه پیوندی مانع میشه جلوتر برم در زندگیم

تا اینکه دائم از خدا میخواستم کمک کنه رها کنم

الان حسرت میخورم چرا زودتر رها نکردم تا زندگیم به روال طبیعی پیش برود

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات