2777
2789
عنوان

بیاین😚

70 بازدید | 10 پست

تاحالا شده یه کاری رو همه بهتون بگن نمیشه و شما بتونید و بقیه همه دهنشون باز بمونع؟کلا هدفی که انتظار نداشتید به واقعیت بپیونده:) 

من چند روزیه واسه کنکور شروع کردم بچه ها تصمیم گرفتم مهمونی عروسی بیرون همه چیو کنسل کنم زیر سییصد بیارم 🥺همه میگن نمیتونی و اینا .ولی میخوام همه تلاشمو کنم من صفر نیستم نیم سال اول دوازدهم رو خوندم دهم هم یکم  خنگم نیسنم زود میفهمم معمولا .به نظرتون میتونم؟🥲 صبحا ساعت ۵پا میشم و شب ۱۱ بخوابم .  امروز حتی موقع ناهارم تست فیزیک داشتم میزدم  الان حالم بد شد فشارم پایین بود سرم وصله اومدم درمانگاه دلم گرفت اصلا مامانم میگه ولش کن تو که قبول نمیشی الکی چرا تلاش می‌کنی 😓خب چرا نتونم پنج ماه و نیم وقت دارم یعنی من همه توانمو بذارم این پنج ماهم نیم اون بالا سری بی نتیجه میذاره؟😥بخدا سال بعد هرجور شده باید تهران باشم سیصد بیارم منطقه دو دانشگاه ایران شاید بگیره حداقل.یکم بهم امید بدید.من خیلی مصمم ولی گاهی حرفاشون اثر می‌ذاره روم 🌞آخه دیگه عمومیم ندارم  پنج ماهم نیم فقط واسه اختصاصی وقت دارم عمومیامم پارسال نهایی بیست شدم همه رو نیاز به ترمیم ندارم بجز سلامت 🙁برام با دلای مهربونتون دعا میکنید؟🥺🤍

اتفاقن ت ایندت درخشان هست

ب خرف دیگران توجه نکن

اتفاقن حرفای دیگران رو یک نوع انگیزه برای خودت در نظر بگیر ک اونا میگن تو نمیتونی ولی ت اخرش بتونی و چشمشون رو کور کنی

مطمعنم ک یه روزی دست تو دست هم نصف شب تو خیابونا عاشقانه قدم میزنیم:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تفریح هاتون کنسل نکن بهت فشار روحی وارد میشه خسته میشیاااا 

اشکالی نداره هفته یک بار خوشبگذرونی با خانواده یا دوستات بری بیرون یا یه شب بری عروسی

از روزی ۴ ساعت شروع کن هر روز نیم یا یک ساعت اضافه کن 

اصلا موقع غذا خوردن تست نزن 

بابا یه نیم ساعت استراحت برا خودت خوبه 

مهم کیفیت خوندنته نه زمانش

اعتقاداتت را برای خودت نگهدار و انسانیت را به تمام دنیا نشان بده! 🙂

سلام وقت بخیر

عزیزم برای هیچ کس هیچ چیز صد در صدی وجود نداره

خدارو چه دیدی اومد و شد

مثلا تو کنکور 100 نفر شرکت کنن ما صد نفر داریم با صد تا شرایط مختلف

منم پشت کنکوریم

مدت زیادیه که شروع کردم ولی از بس تنبلی کردم الان فقط 3 فصل اول زیست ده فصل اول زیست دوازدهم و یازدهم فصل اول شیمی دهم و 3 فصل ریاضی و فیزیکم تقریبا صفر کیلومترم

در ضمن دو ماه و نیمم سر ترمیم معدل از دست میدم 

شخص شما الان ده هیچ از من جلو تری

به نظر من غیر ممکن نیست بازم بستگی به خیلی پارامترا داره

حتی اگه امسالم نشه یه پایه ی خیلی قوی برای خودت ساختی و بر خلاف من که مجبورم تا تیر یه چی قبول شم شما سال بعدم میتونی کنکور بدی

نگران نباش و ادامه بده به نظرم

مشاور تحصیلی میگه شب ساعت ۱۰ بخواب ۶ بلند شو تا ۷ ورزش کن و صبحانه اتو کامل بخور ۷ شروع کن درس خوندن 

اعتقاداتت را برای خودت نگهدار و انسانیت را به تمام دنیا نشان بده! 🙂
عزیزم تفریح هاتون کنسل نکن بهت فشار روحی وارد میشه خسته میشیاااا  اشکالی نداره هفته یک بار خوش ...

چشممم نه دیگه زیادم‌اونجوری نمیکنم درست میگی  🤭😚منظورم چیزای بی مورد و وقت تلف کن زیاد بود .

مرسی از انگیزتتتت🤍🤍🤍من تجربیم گل 

منم رشتم ریاضی بوده و خیلیا بهم میگفتن سال یازدهم وسط فیزیک و ریاضی میمونی و مجبوری تغییر رشته بدی در حالی که من همون سال یازدهم دقیقا وسط سال با اون درسهای سخت توی مسابقه بازی و ریاضی رتبه سوم منطقه شدمممم🌷