2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت و منفی با عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3267 بازدید | 144 پست
آره من تنبلی داشتم شوهرم مشکلی نداشت  اسمش مریم نوحی بود داروام لتروزول  استروژن  ...

عزیزم واقعا ادم درستکاری بوده پس دکتره خداروشکر خدا خیرش بده الهی سردست خیری بلندشی

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
مرررررسی  همچنین شما گلم  به امید خدا یه نی نی خوشگل سالم بغلت بگیری  شما هیچ اقدا ...

من والله یک سال خودم اقدام کردم البته پارسال کرونا گرفتم امپول ریه زدم گفتن 4 ماه نمیتونی بچه دار بشی بعدش اقدام کردم نمیگرفت برج 3 رفتم متخصص یه شهر دیگه انقدر اخلاقش بد بود گفت پری شدی بیا معاینت کنم دیگه نرفتم گفتم خدا خودش میده عجله ندارم 

تا ماه قبل دیگه دوباره رفتم فوق تخصص شوهرم گفت بگو میخوام ای یو ای کنم درجا نمیخوام دارو بگیرم دکتر چکم کرد گفت مشکلی نداری دوتا ازمایش نوشت گفت بیار تا برات دارو بنویسم از و دادم بردم گفت سالمی گفتمش میخوام ای یو ای کنم گفت پری شدی بیا تا بهت دارو بدم 

اما خودم این ماه با روغن سیاه دونه چرب کردم رحممو مرتب، سیاهدونه و عسل خوردم چهار مغز هرروز 7 تا دونه خوردم مرتب جوراب پام کردم که رحمم گرم بشه و فولیک اسید مرتب استفاده کردم با ویتامین دی چون کم بود ویتامینم  و ماشالله از یک هفته قبل تستم مثبت شده دقیق 9 روز پیش بود رفته بودم دکتر 

خدا بهم رحم کرد خودم باردار بشم چون شرایطم اصلا خوب نیست که لقاح مصنوعی انجام بدم اصلا نمیتونم مواظبت کنم طبق شرایطش انقدر دعاکردم تا خداروشکر

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من والله یک سال خودم اقدام کردم البته پارسال کرونا گرفتم امپول ریه زدم گفتن 4 ماه نمیتونی بچه دار بش ...

من خیلی با گرمی سعی کردم نشد 

پیش تب سنتی ام رفتم برنامه داد 

خودمو بسته بودم به گرمیا ولی نشد 

انقدم رفتم دکتر نفهمیدن آخرش تو تهران دکتره بهم آس آ دادو گفت حامله شدی آمپول بزن 

غلظت خون داری شاید 

وقتی باردار شدم آزمایش دادم درست بود غلظت خون داشتم که نمیشدو نمیزاشت بمونه 

از وقتی ام باردارم آمپول میزنم خونم رقیق شه و تاحالا که چیزی نشده و نگهش داشته

Life goes on😊😊
من خیلی با گرمی سعی کردم نشد  پیش تب سنتی ام رفتم برنامه داد  خودمو بسته بودم به گرمیا و ...

اها عزیزدلم خداروشکر اتفاقا یکی از فامیلامونم همین مشکل و داره ماشالله 3 تا بچه دنیا اورده با همین مشکل هرروز امپول میزنه فک کنم هپارینه 

انشالله صحیح و سلامت باشی اجی هم خودت هم نینی تو دلیت خدا برات حافظش باشه

اها عزیزدلم خداروشکر اتفاقا یکی از فامیلامونم همین مشکل و داره ماشالله 3 تا بچه دنیا اورده با همین م ...

به امید خدا اینکی سالم بیادش دنیا 

دفعه های بعد یه چند باری خون میدموحجامت اینا شاید درست شد

Life goes on😊😊
به امید خدا اینکی سالم بیادش دنیا  دفعه های بعد یه چند باری خون میدموحجامت اینا شاید درست شد

انشالله همیشه سلامت باشی عزیزم هم خودت هم نینیت

همچنین عشقم  توام به سلامتی فارق شی رفتی آزمایش دادی جوابشو بیا بگو ها باشه

سلام گلم ازمایش دادم مثبت بود🤩🤩🤩🤩

جواب و گرفتی همینجا من و ریپلای کن خبر بده

گلم ازمایش دادم مثبت شد الهی حاااااجت روا باشی هررررچی دوست داری خدا بهت ببخشه

گلم ازمایش دادم مثبت شد الهی حاااااجت روا باشی هررررچی دوست داری خدا بهت ببخشه

سلام عزیززززم ، مبارک باشه الهی ، انشالله صحیح و سلامت بغلش کنی ، دیدی گفتم اینهمه بی بی چک مثبت کاذب نمیشه ، خدا و هزاران بار شکر که به آی یو آی نرسیدی، مرسی که من و توی شادیت سهیم کردی ، خیلی مواظب خودت باش

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
سلام عزیززززم ، مبارک باشه الهی ، انشالله صحیح و سلامت بغلش کنی ، دیدی گفتم اینهمه بی بی چک مثبت کاذ ...

فداااات بشم عزیییزدلم خییییلی خیییییلی ممنونم از بودنت کنارم الهی بهترییییین ها نصیب دل مهربونت بشه سفیدبخت ترین باشی عزیزم❤️❤️❤️❤️

سلام گلم ازمایش دادم مثبت بود🤩🤩🤩🤩

واااای به به مبارکه 

به سلامتی 

خدارو شکر خیلی خداروشکر 

به امید خدا سلامت باشین مادر و بچه 

خوشحال شدم برات

میدونستم حامله ای مطمئن بودم 

به سلامتی فارق شی عسلم

Life goes on😊😊
واااای به به مبارکه  به سلامتی  خدارو شکر خیلی خداروشکر  به امید خدا سلامت باشین م ...

دووورت بگردددم مرسی عزیزدلم همچنین شما مهربونم😍😍 من هنوزم باورم نمیشه یکسال انتظار کشیدم و بلاخره خدا خودش معجزشو نشون داد راستی میگم بتام 1274 بود روز 32 بنظرت بالا نیست؟ احتمال دوقلویی نداره؟ بتای شما چند بود؟؟؟ 

دووورت بگردددم مرسی عزیزدلم همچنین شما مهربونم😍😍 من هنوزم باورم نمیشه یکسال انتظار کشیدم و بلاخره ...

والا من توییه ۵هفته و ۳ روز ۳۷۱۱ بودم 

سر درنمیارم خیلی فک نکنم بالا باشه 

خداخفظش کنه به سلامت بیاریش 

بارداری سالم و راحتی داشته باشی عزیز دلم 

خداروشکر 

هواسش بهت هس عسلی

Life goes on😊😊