2777
2789

خب یکم زیاده متن 

جاریم زیاد با من رابطه خوبی نداشت از همون اول. اولش نمیدونستم چرا بعد فهمیدم خرج تحصیل دخترشو شوهر من میداده و گاهی وقتا هم بهشون پول میداده که واسه خودشون لباس بخرن کلی هم وسایل و خوراکی و..... وهرجایی هم میخواستن شوهرم با ماشین میرسوندشون. 

از وقتی من اومدم همه اینا قطع شده  و فقط خرج من میکنه البته خرج مادرشوهرمم میکنه. 

دختر جاریم یک سال و نیم پیش نامزد کرد و بعد دوماه دعواشون شروع شد هیچکس نمیدونست دعوا سر چیه... 

و هر وقت هم میومدن حرف بزنن جاریم میگفت فلانی (شوهر من)  اختیار دار ماست با اون حرف بزنین. یکسال طول کشید تا دخترش طلاق بگیره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب😑

یاارحم الراحمین مرسی که بی نهایت مهربونی  سپاسگذار توام..واسه سلامتی کوچولوی تودلم  اگ دوس داشتید یه صلوات بفرستیدامیدوارم لحظه به لحظه ی زندگیتون پر خوشبختی باشه الهی آمین

یاد زن همسایمون افتادم

شوهر خانم مرده بود برادر شوهره همه جور خرجشون میداد ساپورت میکرد بعد سال ها که مرد مرد کاشف به عمل اومد زن داداشش هم گرفته بود یعنی دوتا زن داشته هم زن خودش هم زن داداشش

بعدش فهمیدیم دختره داشته خیانت میکرده واسه همین نمیگفتن طلاقشون سر چیه.....  ما هم از دختره دفاع کرده بودیم و سر همین موضوع شوهرم کلی بهم ریخت و عصبانی شد. 

بعدش یسری کارای مشکوک انجام دادن