2777
2789
عنوان

بیاین

74 بازدید | 14 پست

ساله با دوست پسرم دوستم چیز مشکوکی ازش ندیدم تاحالا اینکه بخواد با کسه دیگه ای در ارتباط باشه یا چیزی تقریبا هرروز همو هم میبینیم اخلاقش باهام خوبه 

چند وقت پیش توی این ۲ سال برا اولین بار اخرین بازدید واتساپشو بست گفتم چرا بستی گف همکارام چک میکنن ز میزنن من نمیخوام ج بدم واسه همین بستم گفتم من بدم میاد حس بد بهم دست میده گف نمیخوام ببیننو گذشت چیزی بهش نگفتم دیگه 

پریشب اخرین بازدید تلگرامشو ی نگا کردم دیدم ۳وخورده ای بوده درحالی ک خوابش برده بوده ساعت ۱ اخرین پیاممون بود 

روز بعد ازس پرسیدم کی خوابیدی گف زود خوابیدم گفتم اها ساعت ۳ اخه تلگرام انلاین بودی گف اره از خواب پریدم 

الان ک نگا کردم دیدم اخرین بازدید تلگرامشو هم بسته 

کلی حرف بهش زدم حالا خوابه فردا میبینه 

ینی داره خیانت میکنه؟؟؟ الان بهش گفتم ادد بزن منو گف باشه بخاطر بازدید اینجوری میکنی اددت میکنم بروببین ببینم چی گیرت میاد جوابشو ندادم دیگ تاالان چی بگم بهش دیگ؟😐

مردها از محدود کردن متنفر هستن .

هر چند رلتون داره مشکوک رفتار میکنه اما شخصیتت نباید بهت اجازه بده بخوای به روش بیاری 

و اون فکر کنه چقدر من مهمم که یه دم منو چک میکنه

باید صبر کنی .‌خیانت کنه به مرور توجهش از تو هم کم میشه

و کلی بهانه میاره 

متوجهی؟

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردها از محدود کردن متنفر هستن . هر چند رلتون داره مشکوک رفتار میکنه اما شخصیتت نباید بهت اجازه بده ...

اره ولی اون خودشم همه چیمو ب روم میاره زود منم مث خودش شدم کلا این حساسیاتامون دو طرفش 

اره ولی اون خودشم همه چیمو ب روم میاره زود منم مث خودش شدم کلا این حساسیاتامون دو طرفش 

بنظر من نباید به رو اورد .

اصلا شخصیتم بهم اجازه نمیده چنین چیزی بگم

احساس میکنم طرف فکر میکنه بیکارم یا اسیرش شدم

واکنش نشون نده فقط متقابل رفتار کن و ریلکس باش

هر چند بهت سخت بگذره

ولی خب چیزی باشه تهش معلوم میشه 

بیخودی وسواس نگیر

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
ینی پیام ندم

نه . بذار اون پیام بده . بذار بفهمه ازش دلخوری . بد پرسید آخه چرا کاری نکردم فلان . بگو عزیزم چون دوست دارم و برام مهم هستی روت حساسم ‌. پس کاری نکن برای لحظه ای حس های بد بهم دس بده . 

بنظر من نباید به رو اورد . اصلا شخصیتم بهم اجازه نمیده چنین چیزی بگم احساس میکنم طرف فکر میکنه بیک ...

اره درسته اگه بتونم جلو خودمو بگیرم:)

حالا چ پیامی بدم بهش چی بگم بنظرت 

اره درسته اگه بتونم جلو خودمو بگیرم:) حالا چ پیامی بدم بهش چی بگم بنظرت 

هیچ خیلی عادی . رفتارت هم کم و زیاد نکن

همونطوری باش وقتی باهات صحبت کرد

اما با این تفاوت شما زودتر تو چت خداحافظی کن

خودش دستش میاد

نه . بذار اون پیام بده . بذار بفهمه ازش دلخوری . بد پرسید آخه چرا کاری نکردم فلان . بگو عزیزم چون دو ...

الان سرکاره نزدیک شب میاد از سرکار

حالا میاد طلبکار که چرا پیام ندادی دیگه