2777
2789
عنوان

چیکار کنم خیلی شکسته شدم😔

286 بازدید | 7 پست

سلام من همیشه تاپیکای نینی سایت رو میخوندم اما عضو نبودم الان عضو شدم به عنوان آخرین راه و تلاش ، لطفا راهنماییم کنید. دیگه نمیدونم دردمو به کی بگم. میخوام خلاصه داستانمو بگم بتونید بهتر راهنمایی کنید

مجردم دو سال با پسری دوست بودم دوستیمون پاک بود قصدمون ازدواج خانواده مخالفت میکردن شدید اما اون نمیدونست

اختلاف طبقاتی داشتیم اما خودش پسر خوبی بود مشکلات مالی زیادی داشت زیاد کار میکرد حضورش تو رابطه کم رنگ بود اما خب چون آدم خوبی بود من پذیرفته بودمش

من خیلی بهش بی اعتماد بودم و همش شک داشتم بهش سر مشکلات قبلی خودم

تا اینکه جدا شدیم آخر سر شکای من ۷ ماه جدا بودیم من پیام دادم برگشتیم خیلیم خوشحال بود علت برنگشتنش این بود چون من مقصر بودم خیلیم مغروره البته 

دوماه باهم بودیم برگشت گفت نمیتونم ادامه بدم سر مشکلات مالیش مستقیم نگفت اما من فهمیدم گفت با من تو خوشبخت نمیشی دوباره یک ماه بعد رفتم سراغش همون حرفارو زد گفت با من خوشبختی نداری 

کسی تو زندگیش نیست دنبال ازدواجم نیست با کسی دیگه

توی این دوسال اخیر که همه چی گرون شد خیلی بهم ریخت مشکلات زیادی داشت

میدونم هنوز دوسم داره ، باید چی کار کنم؟؟؟

سوالی هست میتونید بپرسید برای راهنمایی بهتر ممنون 🙂

چشم بسته می‌دونم ک عزت نفس نداری 

ارزش خودت رو بدون دختر این همه پسر جنتلمن و جذاب ... تو لایق همچنین رابطه ایی می‌دونی خودتو 

اون اگر واقعا بخادت هر جور ک شده بدستت میاره مشکل مالی همش بهونس و توجیه الکی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی اون ۷ ماه همه چیو امتحان کردم ممکن بعضیا اعتقاد نداشته باشن شمع تراپی دعای قرآنی ساب کد کیهانی و .... نشونه های ریزیم ازش دریافت میکردم ولی خب چون مقصر خودم بودم نتیجه کامل نمیگرفتم 

این یکماه اخیر چله های مختلف برداشتم دعاهای مختلف خوندم شمع تراپی کردم ... 

الان وسط دوتا چله ام نمیدونم چی کنم ادامه بدم یا نه؟؟؟

نذرای مختلف کردم دفعه قبل برگشت اینبار نه هنوز نتیجه نگرفتم

اگه نذر چله دعا یا راهکار خاصی دارید بگید

حتی از دعا نویس ها دعا گرفتید طرف برگشته بگید ؟؟

از تجربیاتتون بگید امید داشته باشم یا نه؟؟؟

همش سر مشکلات مالیه 

خیلی تو حال بدیم 

چشم بسته می‌دونم ک عزت نفس نداری  ارزش خودت رو بدون دختر این همه پسر جنتلمن و جذاب ... تو لایق ...

درسته ندارم مشاورم رفتم مشاور بهم گفت برای آخرین باهاش حرف بزن و تکلیف خودتو مشخص کن. 

نه بهونه نیست واقعا چون شرایطش خیلی بده مال منم اوکی نیس ولی اون دیگه خیلی بده

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10104907/%d8%af%d9%82%db%8c%d9%82%d8%a7-%d8%a7%d9%85%d8%b4%d8%a8-%db%8c%d8%b9%d9%86%db%8c-%d8%b4%d8%a8-%d8%b1%d9%88%d8%b2-%d8%b2%d9%86-%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%85-%d8%a8-%d8%b7%d9%84%d8%a7%d9%82-%d9%81%da%a9%d8%b1-%d9%85%db%8c%da%a9%d9%86%d9%85-%d8%a8%d9%87-%d9%87%d9%85%d8%b1%d8%a7%d9%87-%d8%b4%d8%a7%d8%aa

آرمی💜🎶عاشق گلدوزی،کتاب،فیلم و باغبونی🪽🔮🧸