2777
2789

به هردو پول میدیم چون مادرشوهرم سلیقه کسیو نمیپسنده منم گفتم به هردوتاشون پول بدیم هرچی خودشون میخوان بخرن

اینجوری خودمم راحتترم وگرنه میخاسم یروز بازارو بگردم تا یچیز مناسب پیدا کنم واسشون😛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز شوهرم یه کیک برام خرید بعدش گفت بریم لباس فروشی به سلیقه خودت یه چیزی برا خودت بخر. رفتیم دوتا لباس برا مامانم و مادرشوهرم خریدیم ولی برا خودم چیزی نپسندیدم

فروش لباس کودک. 😍پارمیس کیدز😍

هم مادرم هم مادرشوهرم و همسرم باید بخره کادو😂ولی امسال خودم گفتم برا مادر شوهرم بیشتر مادرم بخره چون خیلی بنده خدا ها زحمت کشیدن برا تولدم 

عشق نه درمونه و نه بیماریه درد پنهونیه ک بدجوری دوستش داریه…

برای مادرشوهرم صندلی نماز چون ارتروز پا داره سخت بود براش نماز خوندن

برای مامانم عصر میخوام برم خرید ی کیک میخرم با هدیه در حد 400ت

میشه برای شفای پدرم و مادرم و سلامتیشون دعا کنین لطفا  برای سلامتی و خوش قدمی نی نی توراهیم هم دعا کنین برام دعا کنین زندگی خودم و خانوادم به آرامش برسه 
هم مادرم هم مادرشوهرم و همسرم باید بخره کادو😂ولی امسال خودم گفتم برا مادر شوهرم بیشتر مادرم بخره چو ...

چه خوب خودت فکرت راحت میشه ..شوهرت حتما خوش سلیقه هس شوهرمن اینجور موقه ها نمیدونه چی بخره.