2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اين نسخه براي كسايي كه گفتين همسرم با خانواده ام مدام در قهر و جدال هست و يا خواهر برادرتون باهم قهر و آشتي هاي مكرر دارند.

استخراج ساعت سعد در كانال موجوده سرچ كنيد لطفا🙋🏻‍♀️❤️‍🔥🧿

@mavaraamozesh

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️

استارتر متن پيامو گذاشتم برات كه لينكش بيافته

خودت يسر بزن راه هاي ديگه ام گذاشته 

من نتم ضعيفه نميشه همرو ابنجا كپي كنم 

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️
عزیزم ازهم دوریم چ جوری بدم شیرینی یاهرچی بخوره🙃

برو تو كانال مدل هاي ديگه گذاشته يكي از اونا رو بخون 

1400 تا صلوات هدیه کن به شهید ابراهیم هادی

500 تا ذکر استغفرلله ربی و اتوب الیه

بخدا شهید ابراهیم هادی زود حاجت میده

هنوز ازش خبری نشد؟؟؟

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏
ن عزیزم مرسی ک ب یادمی😍 هوف بخدا انقدرنذرونیاز کردم 

اومدم اون تاپیکت دیدم قفل کردی و یکی مزخرف گفته بوده

میخواستم‌ بدونم امروز ازش خبری شده

دیشب که بهت گفته بودم نیومده دیدنم

پریشب ۱۴۰۰ تا صلوات فرستاده بودم

دیشب گله کردم از شهید ابراهیم هادی

گفتم ناامیدم کردی از خودت ولی من باز امید دارم

امروز کلا مشکلم حل شد😭😭😭

نماز شبم تونستی بخون

چله بسم الله الرحمن الرحیم هم شنیدم خیلی خوبه

بلدی؟؟؟

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏