2777
2789
عنوان

داداشم برای نامزدش کادو گرفته ولی برای مادرم نه!

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 37 پست

عزیزم شما باید بهشون بگین. مثلا بگین فلان چیز می‌خوابم برای مامان بگیریم دنگ هر نفر فلان قدر میشه . همه تون بریزین تو کارت من مثلا تا برم از طرف همه بخریم . این مدلی بهتره . ما اینکارو میکنیم 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
حالا اون موقع بچه بوده کار درستی نداشته درامدی نداشته  الان که میتونه بگیره ولی پولاشو خرج اون ...

عجب 

بکنه 

شما چرا اینطوری هستی 

درآمد نداشت میتونست یک شیرینی بخره و تبریک بگه ، طوری بزرگ نشده که این کار رو بکنه 

حالا از چشم دختر مردم میبینی ؟! 

حسودی نیست به نظرت ؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیب نداره عزیز انشالله ک اون دختر لیاقت داداشتو داشته باشه...تنها کسی ک محبت میکنه و منتظر جبران نیست مادره...منم همیشه ب داداشم یاداوری میکنم تولد مامانه یا بابا تبریک بگو...مادرمم عاشقشه و خیلی محرز تفاوت میذاره اما اون طی این سالها ی بار واسش کادو خریده 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اوه حالا  تا قبل از این دختر هم همین بوده دیگه  و بچه مردم که نیست. تربیت همون خونه و خا ...

پس چرا همه میگیرن فقط همین داداشم نمیگیره 

اون موقع شاید پول نداشت ولی الان که دستش به دهنش میرسه باید جبران کنه

از این دوست پسر ها کجا پیدا می کنن؟😂 🤦

اگر می‌خواهید شاد زندگی کنید، زندگی را به یک هدف گره بزنید، نه به آدم‌ها و اشیا💪🤗 لطفا توی تاپیک های دعا و صلوات تگم کنید مهربونا ❤️