2777
2789

من سه شنبه هفته قبل رفتم عمل بلفارو اول هفته همه چیم اوکی بود یکم فوبیای چشم باز موندن داشتم ولی از چند روز بعد فوبیام شدیدتر شده اصلا‌میترسم بخوابم‌میگم نکنه بخوابم چشام باز شه البته حس میکنم وقتی میخوابم عضله چشمم شل میشه پلکم میاد بالا و باز‌میشه چهار روزه نخوابیدم به زور دو ساعت تمام بدنم عرق میکنه تپش قلب میگیرم بنظرتون چیکار کنم بقرآن فکر خودکشی میزنه سرم از بس نمیخوابم چه غلطی بود کردم خدااااا زندگی به اون خوبی داشتم

❤️ 99/9/9 ❤️بهترین اتفاق زندگیم افتاد. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن‌بابا فوبیا گرفتی عزیزم‌ الکی استرس نگیر اطرافیانت چی میگن 

هیکی شوهرم میگه من از دست تو چیکار کنم رفتی عمل خوشحال شی بدتر شدی

وقتی میخوابی خب به اطرافیانت بگو ببینن چشات بازه یا نه 

آخه اصلا نمیتونم بخوابم احساس میکنم بخوابم چشم باز میشه استرس میگیرم

این حسته بابا ازفکرش دربیا بیرون این‌همه ادم انجام دادن چشاشون بازنمونده دختر فکرخیال الکی نکن چیزی ...

بنظرت قرص خواب بخورم یه مدت از شرش راحت شم بتونم بخوابم ؟

سلام

امیدوارم به خودتون واعصابتون تسلط داشته باشین وخونسردی خودتونوحفظ کنید،اگه بترسین بیشتربه عضلات چشمتون آسیب میزنیدوباعث افسردگی وبیخوابیتون میشه

بهترکارحفظ آرامش وحرف زدن باکسیه که بتونه بهتون آرامش ذهن بده و باعث شادی وامیدواریتون بشه⚘❤

همه این عمل روانجام میدن اولش یکم غیرطبیعی میاد هرجای بدن روعمل کنی مدتی طول میکشه تابه شکل اولش دربیادلطفاافکارمنفی روازذهنت دورکن وبه زیبایی پلک های جذابت نگاه کن انرژی منفی باعث نگرانی واسترست میشه که روی عمل تاثیرنامطلوب میذاره❤⚘