2777
2789

بچه ها من ی مدت ریزش مو شدید پیدا کردم ب طوری ک دیگ کف سرم داش مشخص میشد کلی دکترو اینا رفتم اما هیچکدوم کمک آنچنانی بهم نکردن بعد از مدت ها گشتو گذار تو اینترنت ی راه حلی پیدا کردم ک هم میتونم بگم کم هزینه هم موثر بوده برام قصدم از زدن این تاپیک کمک کردن بوده تا بتونم حتی شده مشکل ی نفر مثل خودمو حل کنم حالا بیاید بهتون بگم چیکار کردم و نتیجه گرفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینید دوستان 1روز قبل حمام پودر سبوس برنج و پودر مخمرو مخلوط کنید توش آب گرم بریزید بمونه تا موعد حموم

تو حموم اول موهاتونو تمیز بشورید بد این مخلوطو بریزید رو موهاتون بیشتر اون قسمتا ک ریخته بریزید 15.20 دقیقه بمونه بد آب کشی کنید 

چه مدت استفاده کردید تا نتیجه دیدید؟

من یکی دو هفته هر دفه حموم رفتنی استفاده کردم بعد دیدم نتجه نگرفتم و ناامید شدم ی مدت استفاده نکردم اما موهامو چک میکردم دیدم یکم تاثیر گذاشته بعد ازون ک تاثیرشو دیدم دوباره شرو کردم هفته ای یک بار میزنم خداروشکر تاثیر گذاره

از عطاری گرفتی؟

سلام 

نه از سوپری گرفتم

کارخونه ایی هستش 

ترسیدم از عطاری بگیرم واس خاطر تاریخ مصرفش چون گفت ما فقط باز داریم

برند مهستان هستش

روش هم نوشته خمیر مایه

همون عکس که واستون فرستادم

سلام  نه از سوپری گرفتم کارخونه ایی هستش  ترسیدم از عطاری بگیرم واس خاطر تاریخ مصرفش چو ...

عزیزم از عطاری بگیری بهتره

من خودم همیشه از عطاری میگیرم از تاریخ مصرفشم نترس خراب نمیشه

خریدی بریز تو ی شیشه تو کابینت نگه دار مصرف کن تا تموم بشه

خرابم نمیشه

همین خوبه یا فردا برم مخمر آبجو بخرم?

چون تو سایت ها داشتم سرچ می کردم انگاری مخمر آبجو رو ماسک سر می کنن

مخمر آبجو اطراف ما اصلا هیچ عطاری و سوپری نداشت 

به نظرتون قرص مخمر آبجو داروخونه ممکنه داشته باشه?