2777
2789
عنوان

عنوانی ب ذهنم نرسید بیایید :)

241 بازدید | 11 پست

میگم وقتی یکیو خیلی دوسش دارید عشق اول و اخرتون باشه و سر ی بحث ک جزئیم بوده بخاد بره التماس میکنید ک بمونه ابراز علاقه میکنید ک چقدرر دوسش دارید یا راهو براش باز میزارید ...  :) ؟؟؟

موندنی هزار بهانهبرای رفتن داسته باشه یک بهانه پیدا میکنه بمونه

رفتنی هزار دلیل برای موندن داشته باشه یه دلیل پیدا میکنا که بره

با ادمای دور و برت زیاد بها نده اخرم کاری رو که دوست دارن انجام میدن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تاپیک آخرم رو بخون  توضیح دادم 

📜کاربر آقام ، هدف: رشد و پرورش تفکرات به سمت انرژی مثبت و ارتقا زندگی در راستای شادی و دیدگاه متفاوت و زیبا ☺️🌹تاپیک هام رو بخون 🌹

با تمام علاقه م میزارم بره چون مشخصه اون اندازه شما دوستون نداره

روزی ک داشتیم عقد میکردیم ی پلاک بهش هدیه دادم روش نوشته بودم * برای بدست اوردنت دلی رو به دریا زدم ک از آب واهمه داشت گفتم این پلاک گردنت باشه ک یادت نره .... تو این دریا غرق شدم از هیچکس نگذشت برای نجاتم ....

اگه اینقدر برات عزیز باشه طبیعتا باید همینطوره توام باید براش عزیز باشی وگرنه به درد نمیخوره 

در مرحله‌ی بعد کسی که اونقدر براش عزیز باشی سر مسائل کوچیک به التماس نمیندازتت 

پس یا تو براش ارزشمند نیستی یا اون، نمیخواد که اینجوری باشه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اگه اینقدر برات عزیز باشه طبیعتا باید همینطوره توام باید براش عزیز باشی وگرنه به درد نمیخوره  ...

درسته من از شب بیدارم کلا یکیو بیش از حد اندازه خواستن اشتباهه همینن :)