2777
2789

دوستان عزیز، من متاسفانه آدم مقیدی نیستم یعنی توی چارچوب معینی نمیتونم خودم رو قرار بدم ، راحت طلب هستم مثلا هر موقع گرسنه م بشه غذا میخورم ( منتظر کسی نمیمونم)

هر موقع خوابم بیاد میخوابم مثلا ساعت ۷ تا ۹ شب میخوام دیگه شب خوابم نمیبره ، توجیهمم اینه که اگر گرسنه بمونم عصبی میشم، اگر بی خواب باشم سرم درد میگیره، اهل آرایش و بخودم رسیدن و روتین روزانه نیستم همش وقتم رو به بطالت میگذرونم 

همش تصمیم میگیرم ورزش کنم، رژیم بگیرم ،خونه همیشه مرتب باشه، پس انداز کنم ولی دریغ از یک قدم  

یهو یه چیزی میبینم که واجب هم نیست اونو میخرم کل ماه رو برای چیزای واجب پول ندارم و با بی پولی سر میکنم 

درس عبرت هم برام نمیشه باز تکرار میکنم !! 

آخه تا کی میخوام به این رفتارها ادامه بدم ، از خودم متنفرم .. 

خیلی دوست دارم تغییر کنم 

تمام نا تمام من
با تو تمام می شوم ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای منم دقیقا همینطوری برنامه ریزی میکنم بعدش عمل نمیکنم بعضی از آدما تو ذاتشونه نمیشه کاریش کردمگ ...

ازبین اینهمه ژن تو فامیل ژن گوشادی ب ما رسید 😆

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)
بی نظم و قانونی... برنامه ریزی کن که مثلا این هفته باید این کار انجام بشه یا هرروز یک کار خاص هرچن ...

برنامه ریزی میکنم مینویسم ولی بهش عمل نمیکنم 

انگار هیچی تو زندگی برام مهم نیست 

تمام نا تمام من
با تو تمام می شوم ..

حالا من برعکس شما تازگیا شروع کردم یکم از اون سختگیری هایی که در حق خودم کردم رو کم کنم

فکر کن ساعت ۱۰ شب میخوابم و حدود ۵ صبح بیدار میشم الانم که میبینی جمعه ست همه خوابیدن من بیدار 

نظم داشتن خوبه اما من زیادی به خودم سخت گرفتم پشیمونم 

کارهایی که طی روز انجام میدی یادداشت کن،هدفترو بنویس و هر روز یه قدم کوچیک براش بردار،کتاب اثرمرکب رو حتما بخون،زندگی ما تشکیل شده از یه سری عادتهای خوب و بد،عادتهای خوب رو درون خودت رشد بده و بدها رو فراموش کن البته به مرور زمان

عزیز این مربوط به آسیب بدو تولد تا یکسالگی

وقتی نوزاد بودی  وگریه میکردی با تاخیر به سراغت میامدن ک نیازت رو دیر برآورده میکردن

به دو نتیجه رسیدی

فردایی نیست 

غم خوردن و کوشیدن من بیهوده است 

دکتر هلاکویی رو بشنوید خیلی کمکتون میکنه 

و یه عادت رو در نظر بگیرید چهل روز خودتون رو به جد مقید به انجامش کنید 

به خودتون هر روز بگید فقط امروز 

و تا چهل روز این انگیزه رو هر روز به خودتون بدید 

بعد از این مدت جزئی از روتین شما میشه 

امتحان کنید 

ولی واقعا چهل روز دوام بیارید و دائم به خودتون یادآوری کنید 

چون مغز بازیگوشه و نافرمان

از ذهنت یه کامپیوتر بساز ..بهش برنامه بده‌.گاهی تنبلیت میشه فکر کن رباطی باید این کارو انجام بدی کمی مطیع مغزت باش چون بهش برنامه دادی قشنگ خودش بهت فرمان درست رو میده‌‌..وقتی مطیع خودت شدی با برنامه های که برای خودت طراحی کردی اون یا علی که پا میشی همیشه تکرار می‌کنی اسمش میشه اراده..ازادتو قوی کن به حرف مغزت به اون که بهت میگه فلانی ساعت هشت صبحع بیدار شو به حرف اون گوش بده تا عاقبت بخیر بشی ...