2777
2789
عزیزم من روا انسان رو کمی میشناسم می‌دونم اگر کاره تراپی خوب پیش بره اثری از غم باقی نمی مونه من نمی ...

عزیزم حتی خیلیا راه حلشون در ابتدا داروئه البته اشکالی نداره اما نه به عنوان راه حل اول 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برا خودمم عجیبه 

من خودم بعد از یه اتفاق تلخی که تجربه کردم، این حالت سِر شدن و بی تفاوت شدن اومد سراغم، اما نه واسه زندگی معمولیم، واسه اتفاقات تلخ و خبرای تلخ و ناگوار و یهویی، اصلا بی حس شده بودم. که خب دلیلش مشخص بود چیه.

مشکل تو هم حتما یه دلیل مشخص داره ولی خودت ازش بی خبری، شاید چیری از گذشته از بچگی نوجوونی، یه ناکامی یه اتفاق تلخ، یه چیزی که خودت هم یادت نیست، باعثش شده.

یا شاید به چیزایی که داری راضی نیستی، که روحت داره واکنش نشون میده

من خودم بعد از یه اتفاق تلخی که تجربه کردم، این حالت سِر شدن و بی تفاوت شدن اومد سراغم، اما نه واسه ...

عزیزم یادمه اون اتفاقایی که بعدش این طوری شدم و اما خب کاری ازم بر نیومد فقط نگاه کردم 

بعدش سعی کردم رو خودم تمرکز کنم که مسلط تر باشم نتیجه اش شد سرررر شدن از درون 

ببین وقتی یه تجربه تلخ داری که هضم کردنش سخته. آدم تلاش میکنه که خوشو بسازه، محکم باشع،ادامه بده، یهو بخودت میای می بینی آره قوی و محکم ادامه دادی، اما روحت کاملا داره واکنش نشون میده به وقتش، من خودم بعد از اون اتفاق، هر خبر تلخی که میشنوم اصلا ناراحت نمیشم سر شدم، نسبت به خبر بد.. و بدتر از اون اینه که وقتی پسرم زمین میخوره یا یهو یه جاییش درد میاد،وقتی میرم سمتش که ببینم چی شده، از درون نگرانم ولی با قهقهه میخندم بدون اینکه دست خودم باشه..   روحت داره واکنش نشون میده. 

ببین وقتی یه تجربه تلخ داری که هضم کردنش سخته. آدم تلاش میکنه که خوشو بسازه، محکم باشع،ادامه بده، یه ...

به نظر منم همین طوره چون هضم اون اتفاقا برام خیلی سخت بود یکیش که بزرگ‌ترین ترس زندگیم بود یکیش مرگ یکی از عزیزترین نزدیکانم  و…

ببین وقتی یه تجربه تلخ داری که هضم کردنش سخته. آدم تلاش میکنه که خوشو بسازه، محکم باشع،ادامه بده، یه ...

من یه طوری شدم از ذوق زدگی  دیگران تعجب میکنم