سمندون_سایت_2 مدیر عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 11157 عنوان کیا مث من تا زمان پریودی نمیدونست پرده یا همون هایمن اصلا وجود داره؟ | مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 33 پست مامانم بهم چیزی نمیگفت منم فک کنم بهش ضربه وارد کردم ی روز یادم از سر کنجکاوی ک اون جا چیه ...وای خیلی بد بود کاش مامانم بهم ی چیزی حداقل یا. میداد🥺 ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیمجوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖 1401/10/23 | 01:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ن_ر_گ_س عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 739 مامان من که هیچی بهم یاد نمیداد،پریودی که تو مدرسه شنیده بودم ولی بازم وقتی شدم فک کردم سرطان دارم😑داشتن پرده هم نمیدونستم اونم خداروشکر تو مدرسه فهمیدم.
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 48192 باورت ممیشه تازه پنج ساله فهیدم سوراخ دیگم داریم از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
سمندون_سایت_2 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 11157 سخت نگیر ی چکاب برو تنهایی برو دو سال ازدواج کردم برم دکتر بهم میگه هایمنم چنوعی بود؟🫥 ببخشید امشب خیلی وقیج شدم نی نی یار نیاد سراغم 😑😁😂 ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیمجوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
nahal400 عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 7849 من ازدواج گردم نمیدونستم اصن رابطه ینی چی فک میکنم هر کس نزدیکه یه خانم میشه ادمه بدیه 😐 یک ماه بعدش فهنیدم جریانو فلسفه ازدواجو🫠
سحرمممممممممممممممم عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 1484 حتی با دوتا انگشت؟ کردی تو😐😂 پرده خیلی نزدیکه درحد یک یا دو بند انگشت
سمندون_سایت_2 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 11157 مناصننمیدونستمبکارتچیهدوستمدومسومراهنماییبودمبهم گفتاینجوریبودم😯 تورو خدا به دخترت بگیاااا یادش بده بلایی به سر خودش نیاره ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیمجوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
ننه_غرغروک عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 5665 من تا کلاس نهم خودمو ندیده بودم ما سه کله پوکیم سه تا دوستیم که اکانت مون مشترک به علت ترکیدن کاربری های پی در پی
جانان۱۳۷۸ عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 1668 دو سال ازدواج کردم برم دکتر بهم میگه هایمنم چنوعی بود؟🫥 ببخشید امشب خیلی وقیج شدم نی نی یار نیاد س ... خبدیگهکارازکارگذشتهچیمیگی
fati_raha عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 11546 دو سال ازدواج کردم برم دکتر بهم میگه هایمنم چنوعی بود؟🫥 ببخشید امشب خیلی وقیج شدم نی نی یار نیاد س ... رسما دیونه شدی بگیر بخواب .
سحرمممممممممممممممم عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 1484 من ازدواج گردم نمیدونستم اصن رابطه ینی چی فک میکنم هر کس نزدیکه یه خانم میشه ادمه بدیه 😐 یک ماه بعد ... مگه چن سالت بود؟😐
جانان۱۳۷۸ عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 1668 تورو خدا به دخترت بگیاااا یادش بده بلایی به سر خودش نیاره والااصننمیدونمچجوریبهشبگمبگمبراچیهاصن
ننه_غرغروک عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 5665 باورت ممیشه تازه پنج ساله فهیدم سوراخ دیگم داریم منم تازه یکسال فهمیدم😐😅 ما سه کله پوکیم سه تا دوستیم که اکانت مون مشترک به علت ترکیدن کاربری های پی در پی
nahal400 عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 7849 مگه چن سالت بود؟😐 ۱۵ عقد کردم ۱۷ عروسی . کلا اگه ۲۰ سالمم بود فک نکنم چیزی میدونستم چون مامانم درمورد این چیزا باهم صحبت نمیکرد
سمندون_سایت_2 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 11157 رسما دیونه شدی بگیر بخواب بخدا الان دارم با خودم میگمنکنه شوهرم یوقت فک کنه باکره نبودم بیچاره خبر نداره زنش اسکل بود😞😂 ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیمجوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
سحرمممممممممممممممم عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 1484 والااصننمیدونمچجوریبهشبگمبگمبراچیهاصن من که همه داستان و از کلاس چهارم فهمیدم زایمان طبیعی و رابطه و.. دوستام میگفتن بهم خودمم از یکی پرسیدم خلاصه هنگ بودماا ولی مامانم از دوم راهنمایی برام بکارت و گفت 😁 اون موقعه م من همه چیو میدونستم دیگ😂