2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه ماه اول نباید رابطه داشته باشی بعدش مشکلی نی البته از دکترت بپرس طبق سونو بهت بگه یکی جفتش پایینه کلا نباید رابطه داشته باشه یکی هم مشکلی نداره

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 

آهان من دوقلو باردارم هفته 31هستم گفتم از لحاظ میل جنسی دوتامون بالاییم چکار کنیم خطر داره یا نه والا دکتر چیزی نگفته فعلا همه چیز خداروشکر خوب بوده

من باتو بهترینم نگذری از من ک دیوونه میشم
آهان من دوقلو باردارم هفته 31هستم گفتم از لحاظ میل جنسی دوتامون بالاییم چکار کنیم خطر داره یا نه وال ...

فقط سه ماهه اول میگن نباشه بعدش اگه مشکلی نباشه که اشکال نداره

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 

منم تا الان رابطه داشتم چون میل جنسیم تو بارداری زیاد شده هفته ۲ یا۳بار   خداروشکر مشکلی نیست

اگه جفتت مشکل نداره و شرایطط اوکی هست مانعی نداره بازم از دکترت بپرس

یاد خدا آرام بخش دلهاست