سلام بچه ها من واسه بارداری تلاش میکنم یه سال شده... ولی اقدامم منظم نبوده واسه همین این ماه تصمیم جدی گرفتم مرتب یه شب در میون نزدیکی داشته باشم... امشبم وارد دوره تخمک گذاری شدم خیلی ببخشید ولی شوهرم پوزیشن از پشت دوست داره واسه همین از پشت کار و تموم کرد... من نگرانم آیا اسپرم راحت وارد واژنم شده یا نه الان هم پامو بالا گرفتم تکون نمی خورم نمیدونم تاثیر داره یا نه تا حالا کسی بوده اینطوری باردار شده باشه؟ آخه شنیدم باید به پشت بخوابی زیر کمر بالش بذاری بعد دخول انجام بشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔
احتمالش هست چون با فشار تخلیه میشه احتمال هست تا انتها بره نگران نباش .. در ضمن بزار هر پوزیشنی که بیشتر لذت میبره انجام بده تا اسپرم های قویتری داشته باشه