2777
2789

فردا روز تولد حضرت زهرا سلام الله علیها هست براشون صلوات بفرستیم .برای حاجت ها  هم ۵۳۰ بار این صلوات خاصه ایشون رو بفرستین 💚 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ أَبیها وَ بَعلِها وَ بَنیها وَالسِّرِّ المُستَودَعِ فیها بَعَدَدِ ما أَحاطَ بهِ عِلمُکَ.

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
این صلواتو‌هر‌وقت خواستیم میتونیم‌بفرستم‌یا فقط فردا ؟؟؟

فردا تولدشون هست هر چقدر هر کس دوست داره محض ارادت صلوات بفرسته خیلیم خوبه 

اما اگه برای حاجتروایی میفرستین عدد ۵۳۰ رو گفتن و در طول سال هر وقت خواستی میتونی بفرستی .

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام . وقت بخیر . بابت قضیهء دیشب احتیاج به کمک شما دارم . لطفا اجازه میدید بیام شخصی ؟! ممنون  ...

سلام وقت بخیر لطفا همینجا مطرح بفرمایین .

سلام خواهر . تو جمع صلاح نمیدونم که مشکلمو مطرح کنم . از شما کمک و راهنمائی میخوام بابت اون بحث دیشب ...

بله بفرمایین

سلام خواهر . تو جمع صلاح نمیدونم که مشکلمو مطرح کنم . از شما کمک و راهنمائی میخوام بابت اون بحث دیشب ...

من درخواستتون رو نمیدونم کجاست مجدد ارسال کنین

پیدا کردم قبول کردم هرموقع انلاین بودین بفرمایین .ضمن اینکه من اطلاعاتم جامع و کامل نیست اما به خاطر شما پذیرفتم 

عزیزم اون ادرس ایتا رو تونستی برام دوباره دقیق بفرست ممنون 🥰

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
عزیزم اون ادرس ایتا رو تونستی برام دوباره دقیق بفرست ممنون 🥰

گلم براتون فرستادم مگه ندیدین.آخرین تاپیکتون که نی نی یار هست اونجا ارسال کردم

گلم براتون فرستادم مگه ندیدین.آخرین تاپیکتون که نی نی یار هست اونجا ارسال کردم

قربون دستت اره الان تونستم وارد شدم ممنونم

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...