بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
[QUOTE=268971686]چی میگه🥴😁😩[/QUOTEجمله بندیش طوریه ک مثلا فعل و میاره اول جمله یای کلمه روچن بارم ...
خب نه این اینطور نیس خونه تا ۱۲کلمه هم جمله میگه ولی یکی رو میبینه از ذوقش چرند پرند میگه مثلا امشب دامادم میگفت ب پدرجون بگو یدونه پمپ بنزین دیگه برات بخره برای پمپ گزائیل کامیونت اینم اصلا نمیدونس گزائیل چیه میگف حرف نزن ساکت شد اینجوری
دکتر ببرید تشخیص میده که گفتار درمانی لازم داره یا نه ..پسر من دو سال کامل صحبت میکرد ولی یکم نامفهوم بود برا بقیه اما سه سال دیگه کامل صحبت میکرد .. اما یک دوره ای کلمات تکرار میکرد و لکنت گرفت که دوسال درگیرش شدم اما بعدش خوب شد کامل خداراشکر ... دکتر ورزش های میداد میگفت تو خونه رو فکش انجام بده ...وتمرین
انشالله دعا کنید حرف بزنه هنوز مدفوعش روتو شور ت ش میکنه
پسر عموی ۵سالش بود نمیتونس خوب حرف بزنه الان کلاس سومه خیلی عاقله
شما بچه رو کلاساشو ببر خونه باهاش کار کن ولی برچسب نزنید روش انشاالله تاخیر سادس خیلی از بچها بعد تمرین اوکی میشن دکتر میگه بچه از طیف خارج شده درصورتی ک اصلا بچه مشکل نداشت تشخیصشون اشتباه بود فقط تاخیر داشته