2777
2789
ببین اون ک تکرار میکنه ، میشه لکنت باشه ولی اختلال نیست. این ک شما فقط میفهمین هم بیشتر به تاخیر گف ...

شعر قشنگ میخونه یا پشت تلفن میخادحرف بزنه نمیدونم چجوریه هل میشه انگار

نترسید روزی خورشید متلاشی شود وهمگی ما از سرما بمیریم،بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند…اون وقت همگی ااز سرما میمیریم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=268971686]چی میگه🥴😁😩[/QUOTEجمله بندیش طوریه ک مثلا فعل و میاره اول جمله یای کلمه روچن بارم ...

خب نه این اینطور نیس خونه تا ۱۲کلمه هم جمله میگه ولی یکی رو میبینه از ذوقش چرند پرند میگه مثلا امشب دامادم میگفت ب پدرجون بگو یدونه پمپ بنزین دیگه برات بخره برای پمپ گزائیل کامیونت اینم اصلا نمیدونس گزائیل چیه میگف حرف نزن ساکت شد اینجوری

بچه های اتیسم  تماس چشمی موقع حرف زدن ندارن عزیزم . پسر شما موقع صحبت کردن نگاه میکنه طرف ...

اره نگاه میکنه

نترسید روزی خورشید متلاشی شود وهمگی ما از سرما بمیریم،بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند…اون وقت همگی ااز سرما میمیریم.
درحد چند کلمه بابا اونم عشقی فقط غذا میگه باهدف وای دلم‌خونه 

فضای مجازی رو کلا حذف کن.

گوشی

تی وی

کتاب ها و اسباب بازی های موزیکال

آهنگ حتی نذار براش

محیطش رو غنی کن.

بی بی دیجیتال باشه ، زودتر رفع میشه.

کلامش یک کم ک راه افتاد ، قرص متیل ب۱۲ هم خوبه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
خب نه این اینطور نیس خونه تا ۱۲کلمه هم جمله میگه ولی یکی رو میبینه از ذوقش چرند پرند میگه مثلا امشب ...

اها اینم مثلا ی نفروببینه از ذوقش چرند میگه من فقط این کلمه چن بارتکرار میکنه نگرانم

بعضی هاشو اره بیشتراییما واشاره کاراشو‌راه مینذاره

بعید میدونم بچتون اتیسم باشه

تماس چشمی برقرار میکنه؟

با بچها بازی میکنه؟

شناخت داره؟مثلا میز-موبایل-درخت-فرش؟

دستورات رو اجرا میکنه؟مثلا برو از توی کیفم موبایل بیار 

فضای مجازی رو کلا حذف کن. گوشی تی وی کتاب ها و اسباب بازی های موزیکال آهنگ حتی نذار براش محیطش ...

الان‌ریسپیدون میخوره میخام‌شریت بایوکل سی تی ار بخرم  تقریبا‌دارم‌میگیرم اخه خیلی وابسته اس

بعید میدونم بچتون اتیسم باشه تماس چشمی برقرار میکنه؟ با بچها بازی میکنه؟ شناخت داره؟مثلا میز-م ...

بچه منم اینکارایی ک گفتی همه رو انجام میده 

دکتر ببرید تشخیص میده که گفتار درمانی لازم داره یا نه ..پسر من دو سال کامل صحبت میکرد ولی یکم نامفهوم بود برا بقیه اما سه سال دیگه کامل صحبت میکرد .. اما یک دوره ای کلمات تکرار میکرد و لکنت گرفت که دوسال درگیرش شدم اما بعدش خوب شد کامل خداراشکر ... دکتر ورزش های میداد می‌گفت تو خونه رو فکش انجام بده ...وتمرین 

انشالله دعا کنید حرف بزنه هنوز مدفوعش رو‌تو شور ت ش میکنه 

پسر عموی ۵سالش بود نمیتونس خوب حرف بزنه الان کلاس سومه خیلی عاقله

شما بچه رو کلاساشو ببر خونه باهاش کار کن ولی برچسب نزنید روش انشاالله تاخیر سادس خیلی از بچها بعد تمرین اوکی میشن دکتر میگه بچه از طیف خارج شده درصورتی ک اصلا بچه مشکل نداشت تشخیصشون اشتباه بود فقط تاخیر داشته