2777
2789

فامیلمون یه دختره پزشک شده ما با وجود اینکه پدر مادرش جدا شده بودن و نامادری داشته و‌ زندگیشون تو وضع بدی بوده تا چندین سال مثلا رو موکت زندگی کردن و حموم نداشتن خیلی وضع بدی داشتن ولی فقط درس میخونده ،بعد مامانش خیلی با ابرو بود شاغل بوده حسابدار بوده و شهریه تیزهوشان و دانشگاه اینا رو میداد بعد دختره هفته ای چند روز پیش مامانه بود چند روزم پیش باباش بعد که خواست وارد دانشگاه شه آورد پیش خودش و حمایتش کرد به تازگی شوهرم داد ،دختره حالا دکتر شده بعد مامان من همش منو میکوبه با حرفاش منم دانشگاه رفتم نصفه ول کردم ، چندتا مدرک آشپزی دارم ،۸ تا مدرک ارایشگری دارم ولی شرایطم یجوریه همش خونه ام،مامانم همش سرزنش میکنه مقایسه میکنه منم تو جوابش میگم اونا مثل من نبودن که خیانت های پدر و مادر ببین مادرشون نون حلال داده ،دعوا ببین ،اینی که هستم رو شما کردید ،۶ساله با یه پسره ام همش سرزنش میشم،لطفا تاپیک زندگیمو بخونید ،بعد بگید من حق دارم اینجوری باشم یا نه؟ واقعا هیچ انگیزه ای ندارم برای زندگی ،محبت پدر مادر ندیدیم ،داداشمم درسشو حتی ول کرد،خرجمم دوستم میده ،توروخدا سرزنش نکنید شما منو فقط میخوام بدونم اینی که هستم تقصیر پدر مادرمه؟

همش حرف دوستمو گوش میدم اصلا به حرف مادر پدرم گوش نمیدم دوسشونم ندارم

خانواده بنظر من تاثیر صد درصدی رو دارن و خیلی خیلی مهمه بحثم پول اون خانواده نیست بحثم رفتار و کلام و حمایت گریشون هست

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑  کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                      رنگ امضامو عوض کردم صفا کردی؟😁 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی تاثیر داره پدر خودمم خیانت کرد و سال کنکور آرامش نداشتم غیر اون هیچوقت نمیتونم به کسی اعتماد کنم ولی سعی میکنم مستقل شم

بعضی وقتا از خودم میپرسم: ما این همه بلا سر هم میاریم بعد خدا مارو بخاطرشون میبخشه؟ولی بعدش که به اطرافم نگاه میکنم میفهمم که خدا خیلی وقته از اینجا رفته و رهامون کرده...
خانواده بنظر من تاثیر صد درصدی رو دارن و خیلی خیلی مهمه بحثم پول اون خانواده نیست بحثم رفتار و کلام ...

اخه برای من اصلا مالی هم حمایت نکردن، بعد همش سرزنش میکنه که تو چیز فلانی هم نمیشی ببین به کجا رسیده حسودی میکنی بهش که تو بجایی نرسیدی ،منم در جوابش میگم چون مادر اونا با ابرو بوده جلو بچهاش خیانت نکرده …..

کسی که هستیم حاصل تعامل ژنتیک و محیط هست. بله قطعا محیطی که کودکی و نوجوانی ات رو در اون گذروندی در شخصیت تو تاثیر میذاره. اما الان که بزرگ شدی و خودت متوجه مسائل و مشکلات هستی، می تونی محیط رو به نفع خودت تغییر بدی و برای چیزی که میخوای باشی، تلاش کنی. 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
اخه برای من اصلا مالی هم حمایت نکردن، بعد همش سرزنش میکنه که تو چیز فلانی هم نمیشی ببین به کجا رسیده ...

حق با توعه گلم ..‌ ولی اگر میخای خلاص بشی باید پول داشته باشی ک بتونی مستقل زندگی کنی

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑  کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                      رنگ امضامو عوض کردم صفا کردی؟😁 
چرا ازدواج نمیکنی با همین دوستت . 

بابام رضایت نمیده ، ۴بار اومد خواستگاری ،همه واسطه شدن بابام میگه چه این چه کسی دیگه تورو نمیدم بمیری هم نمیدم ،میخوای بری برو ولی فکر ازدواج نکن، من حتی با دوستم مجبور شدیم خونه بگیریم از لجمون و از دست مامانم ،از صب تا غروب میموندم اونجا

چی بگم؟چرا از خونه نمیری؟برو سالن ارایشگری کم کم از خونه بزن بیرون هرکار بکنی مادر پدرت که تغییر نمی ...

مادره دوستم آموزشگاه ارایشگری داره،مامانش خیلی میگفت بیا اینجا وایسا ،من اصلا حس خوبی اونجا بهم دست نمیده موذبم بعد اونجا یه آموزشگاه بزرگه ولی شیوه ی قدیمی فقط مشتری هاشون اصلاح و ابرو و شاید رنگ باشه ،مادرش۶۰ سالشه ،احساس میکنم اگه برم اونجا بی کس گیرم میارن و ازم بیگاری میکشن

حق با توعه گلم ..‌ ولی اگر میخای خلاص بشی باید پول داشته باشی ک بتونی مستقل زندگی کنی

نزدیک ۱۴۰ گرم طلا و یه ماشین دارم ولی بدردم نمیخورن بخدا ماشینم همینجوری افتاده پارکینگ اصلا دوششون ندارم فقط میخوام نفس نکشم ، دوستمم از اینور حساسه میگه خودم هم عشقتم هم رفیقتم ،بعد اهل تفریح و گردشم نیست ، یعنی من هیچ جا نمیرم شاید بعضی روزا فقط خودش بیاد دنبالم بریم یه غذایی بخوریم یه ابمیوه ای بخوریم ، من رنگ بیرون رو‌نمیبینم مگر با خودش ،دو تا سگ ‌پامر خریده ،دید خیلی بهونه میکیرم که تو ۶ ساله منو نبردی تفریح ،که سرم گرم باشه ، من خیلی هیجانیم همش دوس دارم تفریح برم حتی برم زیر برف و بارون قدم بزنم ،برو سفره خونه برم اتاق فرار همه جا برم ولی این اینجوری نیست تفریح رو تو مسافرت میبینه میگه وایسا ویلا بخرم توش تفریح کن.خستم از کل دنیا حتی از دوستم فقط میخوام نباشم 

😭😭حالا فکر کن بارها هم پدرم هم مادرمو دیدم

به نظرم بهش فکر نکنیم میدونم خیلی سخته ولی به نفع مونه

بعضی وقتا از خودم میپرسم: ما این همه بلا سر هم میاریم بعد خدا مارو بخاطرشون میبخشه؟ولی بعدش که به اطرافم نگاه میکنم میفهمم که خدا خیلی وقته از اینجا رفته و رهامون کرده...