2777
2789
عنوان

رشته علوم سیاسی یا حقوق

40 بازدید | 10 پست

سلام دوستان وقت شما بخیر بنده در دانشگاه علوم و تحقیقات تهران رشته علوم سیاسی پذیرفته شدم ولی ترم اول که مهر ماه بود ثبت نام نکردم بدلیل اینکه نصف ترم رفته بود و من هنوز ثبت نام نکرده بودم الانم مردد هستم که در رشته حقوق تحصیل کنم یا علوم سیاسی ، من خیلی علاقه دارم به رشته علوم سیاسی ولی به اصرار خانواده که میگن اینده نداره و از این قبیل حرف ها شاید برم رشته حقوق لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم ، از طرفی از شهر ما تا دانشگاه علوم و تحقیقات تهران حدود یک ساعت با ماشین شخصی راهه و با مترو و BRT دو ساعت راهه نمیدونم چیکار کنم واقعا ، شهر خودمون دانشگاه ازاد رشته حقوق داره و دانشگاه خوبیم هست.

الان هنوزم میتونین ترم جدید برید علوم سیاسی یعنی؟ 

برای انتخاب رشته خ دقت لازمه منم بین روان شناسی و حقوق مردد بودم جوری که گریم گرفته بود بعد حقوق خوندم الان چند تا جزوه روان شناسی گرفتم میگم خوبه نرفتم

یک عدد چپی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان هنوزم میتونین ترم جدید برید علوم سیاسی یعنی؟  برای انتخاب رشته خ دقت لازمه منم بین روان ش ...

سلام فکر کنم مهلت ثبت نام تموم شده ولی بازم میشه تقریبا

از هر لحاظ ، چون خودم حقوق خوندم

واقعا گیج شدم خیلی علاقه دارم به علوم سیاسی ولی همه اعم از خانواده و اشنایان میگن که بعدا پشیمون میشی به اینده ات فکر کن

از لحاظ درامد ،حقوق بهتره  اگه دوست نداری بحث فرق میکنه نری بهتره

بازار کار هم میگن که بهتره ، ببینید رشته حقوقم دوست دارم ولی نه اندازه ی علوم سیاسی ، کارشناسیش سخته؟