2777
2789
عنوان

خیلی خستم به خاطر بخیه هام 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 30 پست
منم همینجوری شدم رفتیم دکتر  چند روز گفت با سرم شستشو بده و چرک خشک کن داد بعدم دوباره ر ...

😭😭😭از همینش میترسم ..من دیگه تحمل بخیه دیدن ندارم ..خداخودش کمکم کنه بچمو شیر میدم دندون دردم شبا بیدارم زیرم خوب نشده 

دوستم یه هفته بعد من زایمان کرد بدترین بیمارستان ۲۰بخیه داشت یه هفته خوب شده 

من بهترین بیمارستان تخصصی با ۵بخیه ببین چه به روزم اومده 

خدایا شکرت ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😭😭😭از همینش میترسم ..من دیگه تحمل بخیه دیدن ندارم ..خداخودش کمکم کنه بچمو شیر میدم دندون دردم شبا ...

منم خیلی سختی کشیدم یادم میاد اعصابم خورد میشه احتمالا به نخ بخیه حساسیت داری

خدایا منو به آرزوهام برسون😍
منم خیلی سختی کشیدم یادم میاد اعصابم خورد میشه احتمالا به نخ بخیه حساسیت داری

احتمالا 😭..بخیه هام زرد شده کاملا ..رنگش آبی بود ها ولی نمیوفتن الان دست زدم خون اومد یعنی جوشم نخورده

خدایا شکرت ❤
الان طوری شدم که بچمو بغل نمیکنم با شوهرم قهر کردم 🥺

ببین یه چیزی بهت میگم خواهرانه گوش کن ناراحت نکن خودتو به هر دلیلی تا میتونی خودتو گرم نگه دار چیزهای مقوی بخور و حتما طبع اش گرم باشه اگه گرمیجات بهت نمیسازه حتما مصلح اش بخور 

خودتو خوشحال نگه دار تا شیرت کم نشه و اینکه تو ناراحت باشی نینی از شیر شما میخوره اونم رو اخلاق اش تاثیر میزاره نوشیدنی های گرم زیاد بخور ابگوشت بدون رب درست کن غلیظ باشه بخور خودتو خوب نگه دار تا افسردگی بعد زایمان نگیری

خُلاصِــٰه دیـــگه هیچی قَشَنگــ نیست….! 
ببین یه چیزی بهت میگم خواهرانه گوش کن ناراحت نکن خودتو به هر دلیلی تا میتونی خودتو گرم نگه دار چیزها ...

دیگه خانوادم مهم نیست خودم دارم نابود میشم .دارم دیوانه میشم از هرچی زایمانه متنفرم ..

خدایا شکرت ❤
دیگه خانوادم مهم نیست خودم دارم نابود میشم .دارم دیوانه میشم از هرچی زایمانه متنفرم ..

ببین این رفتارا این فکرها عادیه منم دوبار زایمان کردم جز خدا و شوهرم هیچ کسی رو نداشتم هیچی بلد نبودم هیچی یعنی افسردگی گرفتم بچه ام تازه بدنیا اومده وقتی شوهرم نبود میزاشتم جیغ بزنه تا میتونه دیگه بمیرم تا جایی که دیگه صداش می افتاد از گلو ببین چقدر یزید بودم با شوهرم دیگه بدتر سگ گربه شده بودیم 

ولی گذشت یاد اون روزا میوفتم از خودم بدم میاد الانم درکت میکنم تازه مادر شدی ضعیف شدی خسته شدی شب روزت یکی شده یکی باید بهت برسه و کمک ات کنه خودت باید قوی باشی چون این روزا میگذره فقط به تغذیه ات برس بقیه چیزها آروم آروم درست میشن میگذرن خداروشکر کن نی نی سالم بغل گرفتی و بهت تبریک باشه مادر شدی عزیزم ❤️❤️❤️

خُلاصِــٰه دیـــگه هیچی قَشَنگــ نیست….!