خانوما چند روز پیش یهویی شوهرم تشنج کرد. در حالی که سابقه تشنج ن خودش داره ن خونوادش. بعد از اون جایی ک قبلا ترامادول مصرف کرده خونوادم بهم تذکر دادن شاید باز رو آورده ب زهرماری. بعد امروز یخچالُ مرتب میکردم این قرصُ دیدم تو یخچال تو نت سرچ زدم نوشته برا درمان نعوذ. اینا به کنار کنار قرصش چرا نوشته ترامادول😔
تویی که بجای استارتر میای جواب سوالی که ازش پرسیدمو میدی ببین جواب دارم برات خب؟!🤐 ولی آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند.بمون عزیزم پاهاتم دراز کن راحت باش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ترکیب سیلدنافیل +ترامادول تو داروهای خارجی غیرمجاز به عنوان داروی ارکشن واسه نعوظ قبل از رابطه پیدا میشه
اینم هم غیرمجازه هم خدا میدونه تقلبی
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️