2777
2789
حال کردم میخوام بنویسم رو مچم از این به بعد بشه سر لوحه زندگیم 😂😂

قاب کن بزن سر در اتاقت😆😅

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چطورته 😞💔

بلاکم کرد رفت 😔🖤حالم مثل خودته با این تفاوت اون رل نداره نمیدونم داره یا نه دو روزه رفته تاپیک آخرم بخون دارم میمیرم 

روحه من چند وقتیه مرده..💔                                     دختر آرمی :)💜، در حال خوندن زبان کره ای✨🇰🇷 وکیل آینده⚖️، کیدرامری که عاشق گل شیطان و زیبایی حقیقیه 🌈اولین باری که دیدمت فک نمیکردم قراره اینجوری دوست داشته باشم اما تو منو رها کردی تو اوج دلتنگی تو اوج دوس داشتن شاید ندونی ولی تو همیشه جزو بهترین های قلبم بودی و هیشکی هیچ جوره نتونست جاتو بگیره با تموم بدیات بازم من پشت تو بودم اما تو اینو ندیدی نفهمیدی رفتی و با سیلی از خاطرات تنهام گذاشتی و دوباره برگشتی؟ برگشتی که چیو درست کنی؟! برگشتی که دوباره یادم بیاد چی به سر قلبم اومد قلبمو انگار یه چند صد نفری با هم زیر دست و پا لهش کردن اینجوری نبودا قلبم.. تو اینجوریش کردی تویی که گفتی هیچ وقت منو رها نمیکنی غمش خیلی زیاده ها ولی تو نمیفهمی :) قلب من تازه داشت حس عاشق شدن تجربه میکرد تازه داشت میفهمید عشق یعنی چی ولی تو خرابش کردی هیچ وقت تو هیچ زمانی یادم نمیره کاری که تو با من کردی کافر با من نکرد میدونم زمانی میرسه که توام مثل من این حس و حال بهت دست میده اما دیگ خیلی دیره اون روز دیگ من نیستم و میتونی با خیال راحت بری دریغ از اینکه چقد دوست داشتم و تو هیچ وقت اینو نفهمیدی و اما من موندم و افکار بی پایان فهمیده نشده و یه افسردگی و حس اضافی بودن و پوچی که تو دادی بهم..❤‍🩹🙂 
20 

بخاطر تجربه ای که دارم بهت میگم این روزارو خودم گذروندم

تو سی سالگیت وقتی داری سر دخترتو ناز میکنی تا بخوابونیش حتی یادت نمیاد بیست سالگیت چجوری گذشت و کیا تو زندگیت بودن

حتی اسمشونم یادت نمیاد

پس منتظر اون روزا باش و آدم اشتباهی وارد زندگیت نکن

من شهریور اون فروردین 

اوه اوه من فروردینی ام و شخص مقابلم شهریور برعکس تو و طرفت ، برادرم فروردینی هست یه دختری شهریوری بود خیلی خرجش میکرد دختره اما بهم خورد شنیدم برادرم میگفت هیچوقت نتونستم عاشقش بشم فکر کنم رابطه زن شهریور و مرد فروردین زیاد اوکی نیست خودتو اذیت نکن من وقتی بفهمم کسی با کسی رفته دیگه باهاش قطع ارتباط میکنم تا اذیت نشم توهم همین کارو بکن 

بلاکم کرد رفت 😔🖤حالم مثل خودته با این تفاوت اون رل نداره نمیدونم داره یا نه دو روزه رفته تاپیک آخر ...

اگ بلاکت کرد شک نکن ک دارع 😞روبیکا نداری باهم بحرفیم 

الان حالت بهتره؟ منم کنکور دارم بااین وجود من ازدواج کردم

رد میدم بعضی وقتا دلم میخاااد بمیره فقط اما زود ب خودم میام و ب کتتتتتف چپم میگیرم چون ارزش نداره بعد چن سال میفهمی ب نفعت بوده اینو من چن سال قبل وقتی برا اولین بار رل زدم فهمیدم دیه عاقل شدم خواهر 😂😔

اگ بلاکت کرد شک نکن ک دارع 😞روبیکا نداری باهم بحرفیم 

نه اینجارو دارم درخواست بدم حرف بزنین حالم بده منم 😔

روحه من چند وقتیه مرده..💔                                     دختر آرمی :)💜، در حال خوندن زبان کره ای✨🇰🇷 وکیل آینده⚖️، کیدرامری که عاشق گل شیطان و زیبایی حقیقیه 🌈اولین باری که دیدمت فک نمیکردم قراره اینجوری دوست داشته باشم اما تو منو رها کردی تو اوج دلتنگی تو اوج دوس داشتن شاید ندونی ولی تو همیشه جزو بهترین های قلبم بودی و هیشکی هیچ جوره نتونست جاتو بگیره با تموم بدیات بازم من پشت تو بودم اما تو اینو ندیدی نفهمیدی رفتی و با سیلی از خاطرات تنهام گذاشتی و دوباره برگشتی؟ برگشتی که چیو درست کنی؟! برگشتی که دوباره یادم بیاد چی به سر قلبم اومد قلبمو انگار یه چند صد نفری با هم زیر دست و پا لهش کردن اینجوری نبودا قلبم.. تو اینجوریش کردی تویی که گفتی هیچ وقت منو رها نمیکنی غمش خیلی زیاده ها ولی تو نمیفهمی :) قلب من تازه داشت حس عاشق شدن تجربه میکرد تازه داشت میفهمید عشق یعنی چی ولی تو خرابش کردی هیچ وقت تو هیچ زمانی یادم نمیره کاری که تو با من کردی کافر با من نکرد میدونم زمانی میرسه که توام مثل من این حس و حال بهت دست میده اما دیگ خیلی دیره اون روز دیگ من نیستم و میتونی با خیال راحت بری دریغ از اینکه چقد دوست داشتم و تو هیچ وقت اینو نفهمیدی و اما من موندم و افکار بی پایان فهمیده نشده و یه افسردگی و حس اضافی بودن و پوچی که تو دادی بهم..❤‍🩹🙂 

اون هر..زگی داشته ک ت نداشتی 

ناراحت نباش 

میخوای باشی هم واسه دختر بیچاره بعدی باش ک وارد زندگی اون پسره میشه و اونم مث ت میشه 

واسه خودت خوشحال باش 

بعده ها یکی گیر خودش میاد ک زندگیش از اینی ک هست وقیح تر بشه آه دل شکسته خیلی بده 

همسری گیرش میاد ک خوشکلیشواز مردای کوچه خیابون بشنوه  تقدیر کسی ک اینجوری نامرده ذاتش خرابه همینه