2777
2789
عنوان

فردا شب خواستگاریمه کمککککک😣😥

435 بازدید | 28 پست

سلام دوستان روز مادر و زن مبارک❤️

همون پسری که گفتم از‌ خوشم میاد با زن داییم رفتیم خونشون مامانش ازم خوشش اومد مامانم هم بخاطر روز مادر و زن اومد خونه داییم حالا زن داییم گفت خانمه زنگ زده از من خیلی خوشش اومده پسرش هم قبول کرده بیان خواستگاریم فردا دارم میمیرم از استرس چی بپوشم؟ چطوری رفتار کنم؟ 17 سالمه ترم اخریم با پسره همکلاسیم زن داییم گفت شرط داره هم من و هم پسرش باید دانشگاهمون تمام شه و بریم سر کار قبول کردن 18 سالم شد عقد کنیم تا اون موقع آشنایی باشیم پسرش یه برادر داره که همسرش دوست صمیمی خودمه لطفا هر چی راجب خواستگاری و اینکه چه حرافایی باید بزنیم بگینن😥❤️

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

چرا کسی هیچی نمیگه من این وسط از استرس مردمممم

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازش بپرس سیگار میکشه یانه

نه کلا اهل این چیزا نیست 

خیلی زوده برات که🥲

ولی اگه خودت میخوای از قبل یه سری سوالای مهمو اماده کن چن بار تو ذهنت مرور کن و ازش بپرس

حواستو خوب جم کن و به تک تک حرفایی که میزنه دقت کن

برا سولاش صادقانه جواب بده بزار کسی که تورو انتخاب میکنه واقعا از شخصیت خودت خوشش بیاد نه شخصیت ساختگی

هول نشو و استرس نگیر اگه دیدی اضطراب داری چن تا نفس عمیق بکش

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
بعنی واقعا یه پسر بچه میخاد ازدواج کنه؟؟ من واقعا تو مغزم نمیره یه پسر هجده ساله مگه وقت زن‌گرفتنشه ...

این پسر بچه بدون پدر بزرگ شد خودش داخل سن 15 سالگی مجبور شد بره سرکار خرجی مامان و برادرش و بده همین پسر بچه تونست پول برای درمان بیماری داداشش جور کنه خونه بگیره برای آرامش مامانش پس فکر نکنم نتونه از پس خودش بر بیاد

خیلی زوده برات که🥲 ولی اگه خودت میخوای از قبل یه سری سوالای مهمو اماده کن چن بار تو ذهنت مرور کن و ...

آره عزیزم ولی واقعا آدم خوبیه جز خوب بودنش هم ماشین و هم خونه داره خوب میشناسمش نمیدونم واقعا

این پسر بچه بدون پدر بزرگ شد خودش داخل سن 15 سالگی مجبور شد بره سرکار خرجی مامان و برادرش و بده همین ...

نظر منه 

و قطعا با مشاور هم صحبت کنی همینو میگه 

تازه ۱۸ به سن قانونی رسیده 

و اصلا برای به پسر سن ازدواج نیست 

سعی کن عقلانی به این موضوع نگاه کنی،صحبت یه عمر زندگیه و من به عنوان یه زن ۳۳ ساله خاستم راهنماییت کنم

بچس بابا خودتم بچه ای 

عزیزم 17 و نیم سالمه یه دو ماه دیگه 18 میشم هم شغل خوب داره هم خونه و ماشین مشکلش چیه؟ خیلی هم دوسش دارم نمیتونم قبول کنم؟! 

نظر منه  و قطعا با مشاور هم صحبت کنی همینو میگه  تازه ۱۸ به سن قانونی رسیده  و اصل ...

ممنونم عزیزم حتما با خالم که مشاور و روانشناسه صحبت میکنم